ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum arată fiica Ozanei Brabancea, de fapt. Gloria are 17 ani și abia seamănă cu mama ei

Avatar

Publicat

pe

Fiica Ozanei Barabancea s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Gloria are 17 ani și nu adoră să fie în vizorul publicului, mai cu seamă că știe prea bine ce înseamnă viața de vedetă de la mama sa, așa că alege deseori discreția. Cum arată acum tânăra?

Cum arată fiica Ozanei Barabancea? Tânăra are 17 ani

Sărbătoare imensă în familiei Ozanei Barabancea! Mezina familiei se îndreaptă cu pași repezi spre majorat. Aceasta a împlinit 17 ani azi, iar în viitorul apropiat urmează să își desprindă aripile și să ia propriile decizii. Celebra cântăreață e mândră din cale-afară de copiii ei.

Gloria și Andrew au moștenit pasiunea pentru muzică, iar în casă e clar că domnește armonia. Juratul de la „Te cunosc de undeva” i-a făcut o urare deosebită singurei sale fiice pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și o serie de fotografii cu adolescenta.

Gloria e elevă la Liceul George Enescu din Capitală și are aceeiași dragoste ca mama sa – muzica. Studiează pianul și poate să se mândrească deja cu premii la concursuri naționale și internaționale.

Chiar în cursul anului trecut tânăra s-a clasat în top 25 în cadrul unei competiții internaționale pentru pian, moment în care a fost felicitată de cea care i-a dat viață. ”Napoletan Master Competition! Gloria ne-a adus o maaare bucurie! Ea s-a clasat în TOP 25 de concurenţi (din 125 de concurenţi) din toată lumea, fiind doar trei români la categoria ei! Bravooooo, Gloria! Sunt mândră că sunt mama ta!”, scria Ozana după ce a aflat despre rezultatul fiicei.

Ce mesaj i-a transmis juratul de la „Te cunosc de undeva”?

Gândurile cele mai bune și curate ale solistei s-au îndreptat azi din nou către micuța ei. „La mulți ani, Gloria noastră dragă! Să fii binecuvântată și să trăiești in credință și iubire de Hristos, de familia ta, de semenii tăi și de țara ta . Să ai grijă de tine și de virtuțiile tale!
Să știi că te iubim și suntem mândri de tine in fiecare secundă. Ești un dar frumos și neprețuit. Să fii fericită! Te iubim mult și ii multumim Lui Dumnezeu că te avem. Mama si fratele tău”, a fost mesajul Ozanei.

Advertisement

Cuvinte de laudă se duc și către cel care a rămas stâlpul familiei încă din 2004, de când Ozana a divorțat de tatăl celor doi copii. „Îmi doresc să fii un familist convins, iubitor de copiii tăi și de soția ta. Îți doresc să te implici și să fii util semenilor tăi!

Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să ramâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”, i-a scris de ziua fiului cunoscuta cântăreață.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *