ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cosmin Cernat a refuzat mai multe emisiuni până la Exatlon. De ce a ales să prezinte concursul de la Kanal D

Avatar

Publicat

pe

Cosmin Cernat nu a mai fost văzut de mult timp în rolul de prezentator de televiziune, dar nu pentru că a dus lipsă de oferte, ci pentru că nu le-a acceptat. Care a fost motivul real pentru care nu a refuzat și propunerea producătorilor de la Exatlon? Ce l-a făcut pe cunoscutul comentator sportiv să vină în Dominicană? Acesta a recunoscut totul în cadrul unui interviu fulger.

Ce l-a făcut pe Cosmin Cernat să accepte rolul de prezentator la Exatlon?

Cosmin Cernat a recunoscut, pentru adevărul.ro, motivul real pentru care a acceptat provocarea celor de la Exatlon. Acesta a mărturisit că în mare parte din reality show-urile din România au fost modeste din punct de vedere al rating-ului, nu pentru că au fost prost făcute, ci pentru că nu au prins.

În acest context, au existat mulți factori ai eșecului care au condus la dispariția din grilă a multora. Lucrul interesant pe care l-a găsit în formatul Exatlon a fost evoluția concurenților, implicit și redescoperirea de sine pe care o pot face în timpul petrecut departe de viața lor de zi cu zi din România. Cernat a mai spus că a crezut întotdeauna în profesia de prezentator, astfel că s-a implicat doar în proiecte care i-ar fi adus satisfacție profundă și l-ar fi făcut pe deplin mândru.

Cosmin Cernat, despre acceptarea provocării de la Exatlon. De ce nu a refuzat și propunerea producătorilor show-ului sportiv de a fi prezentator?

„Să-ţi spună lumea 10 prezentatori şi 10 comentatori de sport, cam aceiaşi sunt”
„Am zis că voi accepta dacă va exista ceva care din punctul meu de vedere e corect, care din punctul meu de vedere le va arăta tuturor că încă mai există în România, deşi mai sunt puţini care o fac, profesia de prezentator, de comentator. Pentru că, dacă dăm filmul înapoi, în ultimii 20 de ani, şanse au fost pentru mulţi, televiziuni au fost cu duiumul, canale de sport au fost şi sunt nenumărate, dar dacă e să facem un focus grup sau dacă e să mergi pe stradă să întrebi, să-ţi spună lumea 10 prezentatori şi 10 comentatori de sport, cam aceiaşi sunt. Aş da cateva exemple: Teo, Pavel Bartoş, Dan Negru, Florin Calinescu…”

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *