ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Maurice Munteanu, despre Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu: ”De ce o ții așa că nu e trofeu de la Arsenie Boca?”

Avatar

Publicat

pe

Maurice Munteanu are o nouă rubrică pe care o așteaptă fanii săi cu sufletul la gură. Dacă Bravo, ai stil se tot lasă așteptat, comentariile juratului show-ului de modă pot fi auzit acum în cadrul Elle România. Ce a spus despre ceilalți doi colegi din juriu? Sunt sau nu pe aceeași lungime de undă?

Maurice Munteanu, comentarii aspre la Elle. Ce a zis despre Botezatu și Bădulescu?

Maurice Munteanu, Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu sunt colegi la masa juriului din cadrul emisunii Bravo, ai stil. Cu toate astea, de fiecare dată când au avut ceva de comentat unul la ținuta celuilalt…au făcut-o negreșit. Cei trei obișnuiesc să-și spună public lucrurile care nu le plac și să fie asumați și corecți, dat fiind faptul că toți trei sunt parte al aceșuiași domeniu, dar și al unei prietenii de necontestat.

Maurice, Fashion Editor ELLE, a comentat câteva ținute ale persoanelor publice din cadrul evenimentelor din ultima vreme. Surpiza fanilor a fost atunci când în rubrica în cauză și-au făcut apariția bunii săi prieteni și colegi. Iată ce nu i-a convenit designer-ului la ținuta Ralucăi Bădulescu în special!

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *