ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bote i-a cedat lui Ricky Martin: „A filmat la mine!”

Cântăreţul portorican a filmat recent un videoclip în cel mai nou club Bamboo

Avatar

Publicat

pe

Cântăreţul portorican a filmat recent un videoclip în cel mai nou club Bamboo, motiv de mare mândrie pentru designerul Cătălin Botezatu, care se ocupă de bunul mers al localurilor patronate de clanul Castellano.

Creatorul de modă ne-a dezvăluit că, dincolo de Ocean, unde Joshua Castellano şi-a extins afacerile anul trecut, starurile internaţionale au transformat clubul din Miami într-un adevărat punct de atracţie. „În Miami avem un Bamboo, unde vin Puff Daddy, Enrique Iglesias, Ricky Martin şi mulţi alţii din lumea bună. Săptămâna trecută, Ricky Martin a filmat la mine, în clubul din Miami, cel mai nou videoclip al lui”, a declarat, pentru „ring”, Cătălin Botezatu.

Au sărit îmbrăcaţi în piscină

Nici în clubul de pe litoralul românesc, designerul nu duce lipsă de clienţi din lumea bună autohtonă. Vineri seara, petrecerea din „Le GaGa” Mamaia a ţinut până la 9.00 dimineaţa, când mai mulţi tineri au sărit în piscină cu hainele pe ei. Localul este preferatul vedetelor, dar şi al politicienilor. Dacă, săptămâna trecută, premierul Victor Ponta s-a distrat acolo cu soţia lui, Daciana, sâmbătă, Cozmin Guşă, însoţit de alţi oameni politici, a ales aceeaşi locaţie.

„Am rămas foarte buni prieteni”

Cu toate că au avut o relaţie tumultuoasă, Bote susţine că a rămas în relaţii bune cu Bianca Drăguşanu: „Se fac speculaţii gratuite că nu ne înţelegem, că ne certăm, dar am rămas foarte buni prieteni. Ea se poate baza pe mine oricând şi ştie asta. Mă sună şi îmi spune: «Cătă, uite ce s-a întâmplat…», iar eu o ajut mereu cu tot ce pot. Când pierzi o femeie bună ca Bianca, o iei razna şi faci orice să o ai înapoi. Dar odată ce ea e în pragul unui mariaj, Cristea ar trebui să o lase în pace. Normal că la botez s-au pupat pe obraz, dar asta nu înseamnă nimic. Ea mi-a spus că, dacă prin absurd nu se căsătoreşte cu Victor Slav, cu Adi Cristea nu se mai împacă niciodată”.

„Dacă voi fi în ţară, voi merge la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. Ea a spus că mă cheamă, dar încă nu mi-a trimis invitaţie.”,CĂTĂLIN BOTEZATU

17 cluburi au dezvoltat, în ultimii 20 de ani, Cătălin Botezatu şi Joshua Castellano în România.

Advertisement

„Nu am timp de iubit acum. Sunt prins cu multe activităţi pe vară. Merg o zi la Bucureşti şi în rest pe plajă, unde mă ocup de club.”, CĂTĂLIN BOTEZATU

https://ziarulring.ro/stiri/monden/217402/Bote-i-a-cedat-lui-Ricky-Martin-A-filmat-la-mine-

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *