ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mariana Moculescu, despre ororile la care iubitul din Italia o supunea: ”Mă crucifica”

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu aproape doi ani, pe sticlă era difuzată o serie de declarații acuzatoare între Mariana Moculescu și fiica ei, Lidia, cu unele intervenții ale fostului soț și tatăl copilului ei, Horia Moculescu, după ce femeia a revenit în țară. Și-a căutat drepturile, a încercat să-și recapete unele bunuri și, mai presus de toate, a dorit împăcarea cu fata ei de lângă care a plecat, spune ea, din cauza circumstanțelor. Până să revină în România, a trăit un coșmar alături de partenerul italian în țara lui de baștină.

Drama trăită de Mariana Moculescu în Italia. Declarații despre ororile la care a supus-o iubitul străin

Mariana Moculescu, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu, a revenit în România după aproape zece ani petrecuți prin străinătate. Tocmai acum și-a găsit liniștea, reușind să ajungă la un consens cu fiica și fostul soț. Însă, urmă cu patru ani, viața sa ajungea de la extaz la agonie. Mariana Moculescu a început o relație de iubire cu Massimiliano Lorenzini, un afacerist italian. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de trai împreună. Mariana și-a acuzat partenerul atunci că ar fi bătut-o și ar fi înșelat-o. Anul trecut, vedeta a luat hotărârea să-l părăsească pe italian, fugind în România. Decizia i-a adus suferință, teroare și multe lacrimi, fostul iubit nedându-i pace nici după separare.

„M-am întors în țară în luna iulie a anului trecut, în urma unei depresii severe care s-a declanșat în Italia pe timpul pandemiei. Izolarea, traumele din trecut, resentimentele îngropate, plus prezența toxică a persoanei cu care locuiam în casă, vestitul italian, au condus la boală. Depresia este boală.

Chiar dacă trăiam într-o casă frumoasă și nu-mi lipsea strictul necesar, suferința m-a determinat să plec în țară, fără să anunț plecarea mea din motive de securitate. Am realizat că acest bărbat mă crucifica prin tot ceea ce făcea în ascuns, multe trădări, multe minciuni, infidelități, aroganțe, bârfe”, a povestit Mariana Moculescu pentru SpyNews.

Se tratează medicamentos de depresie

„În România mă tratez medicamentos de depresie la un specialist, doctorul Gabriel Diaconu. În urma tratamentului pe care-l iau de câteva luni, m-am îngrășat, ajungând la greutatea de 85 de kg. Din acest motiv, mi-am cumpărat bicicletă și, aproape zilnic, fac cel puțin o oră de bicicletă în casă și puțin aerobic, am grijă la calitatea mâncării și am renunțat la dulciuri. Păcat că suferința îmi umbrește tihna șederii în țara mea.

Sper și îmi doresc mult să scap de această pacoste. În ceea ce privește molima Covid, mulțumesc providenței, nu m-a îmbolnăvit nici pe mine și nici pe familia mea! Cât despre vaccinul anti-Covid, voi mai aștepta până îl voi face”, a completat aceasta.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *