ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Carmen Harra anunta un scandal urias între EBA și Sida: ”Se vor lupta multă vreme pentru…”

Avatar

Publicat

pe

Celebra scriitoare americană Carmen Harra, cea care a prevăzut cu exactitate divorțul dintre elena băsescu (eba) și bogdan ionescu („sida”) bazându-se pe calculațiile numerologice, a declarat, pentru ziarulring.ro, că între fiica președintelui și fostul ei soț stă să izbucnească un scandal care va dura mult timp de acum încolo.

De asemenea, carmen harra a dezvăluit ce urmează în viața sentimentală pentru eba și „sida”. Mai mult, harra o invită pe eba la o discuție privată și confidențială pentru a-i explica de ce a divorțat de „sida” și de unde a știut cu atâta exactitate cât va dura căsnicia ei.

„După ce în septembrie 2013 (când se împlinise un an de la nunta mezinei lui traian băsescu – n.r.) Am declarat că elena băsescu va divorța la patru-cinci ani de mariaj, mai aveau puțin și mă aruncau din țară… Stăteam la un prieten al meu care mi-a zis: «ia-ți bagajele și pleacă de aici înapoi în america, pentru că elena băsescu este fiica președintelui româniei și mai este și însărcinată! Cum poți să vii tu cu o asemenea calamitate și să apară așa ceva în toate ziarele?! Dar chiar n-ai un pic de bun-simț?!». Fiind la mijloc puterea, președintele româniei și familia lui, aici nu aveam voie să spun nimic despre ei. În sua pot să spun orice despre obama, că nu-mi făcea nimeni nimic și nu mă arunca nimeni nicăieri, dar în românia se pare că nu poți face asta, că încă sunt alte concepții.
Eu n-am făcut nimic pentru a supăra pe cineva, am spus ce am simțit eu că se va întâmpla. Dar nu mi-am imaginat că voi fi aruncată în stradă… Sigur că adevărul câteodată doare și că nu suntem pregătiți pentru el… Și separările cine le vrea? Eu i-am dorit și îi doresc elenei băsescu tot binele din lume, însă nefericirea face că din 100 de căsătorii, 50 și ceva se termină cu divorț. Este o realitate și o statistică mondială. Și după toate calculațiile numerologice pe care eu le-am făcut pornind de la datele lor de naștere, relația dintre elena băsescu și bogdan ionescu nu avea șanse prea mari de supraviețuire și am estimat durata acesteia la patru, maximum cinci ani.

Adevărul este că nu a fost să dureze… A fost o relație trazitorie care a produs copii. Sunt nenumărate situații când oamenii au copii și totuși se separă. Din punct de vedere psihologic, separarea când copiii sunt încă mici este mult mai bună decât atunci când ei sunt adolescenți. Când copiii sunt mai mari, sunt marcați de separarea părinților și le afectează viața privată. Nu este nici prima, nici ultima care va divorța în aceste condiții. Când este vorba despre persoane publice, lumea privește cu interes aceste situații și le savurează pentru că asta este natura umană: ne plac cancanurile, scandalurile și ne uităm în grădina vecinului să vedem ce mai putem comenta.

Pentru elena băsescu este dureros, este greu pentru că te atașezi de partener și ai făcut o nuntă somptuoasă și vrei să crezi că ai făcut-o pentru totdeauna. Însă nu știi niciodată… Oamenii evoluează diferit. Unii sunt suflete pereche și nu se pot despărți niciodată și alții cu relații care se bazează pe orice altceva decât factorul de progres împreună. Dacă înțelegi mecanismul timpului, poți preveni anumite lucruri. Când spun un lucru, îl spun pentru a avertiza, cu dorința de prevenire. Dar multă lume nu crede în viziuni, în calculații numerologice și în științele vechi, lumea contestă asta. Dacă am crede puțin mai mult și în aceste lucruri, am avea o cu totul altă înțelegere și am putea de multe ori să ne ferim să trecem prin evenimente care lasă sechele și daune emoționale, pentru că rupturile în relații sunt foarte dificile. Mulți oameni se căsătoresc sub disperarea vârstei pentru că vor neapărat să se așeze la casa lor și să aibă copii.

Elena băsescu își va reorganiza viața într-o altă direcție din multe puncte de vedere. Nu se va întâmpla acum, imediat. Nu este cazul să dispere, ci să meargă înainte. Să fie sigură că îi va fi mai bine și că va progresa. Această așa-zisă dramă până la urmă este în beneficiul ei. Apare în viața ei alt bărbat mai matur, mai arătos și mai compatibil. Va fi un om mai stabil cu care va putea să rezoneze. Ar putea să-mi dea un telefon și să-i spun ce o așteaptă. Aș dori să am o discuție cu ea și să-i explic de ce s-a întâmplat divorțul pentru că bănuiesc că altfel nu o să înțeleagă niciodată. Ea are nevoie acum să îi explice cineva factorul mental, emoțional, psihologic, de compatibilitate. Dacă vrea să înțeleagă de ce a divorțat și de ce eu am știut cu atâta precizie cât va dura și cum am socotit aceste lucruri, o invit la o discuție profesionistă cu iubire, detașată de orice restrângere a gândirii. Cred că ar fi în beneficiul ei să-și înțeleagă mai profund destinul pentru că are un destin absolut remarcabil și a fost binecuvântată din multe puncte de vedere. Pentru ea, divorțul este o mare lovitură de viață mai ales că este evaluată mult mai puternic decât în cazul unui om obișnuit. Impactul psihologic este de 10 ori mai mare decât în cazul unui om obișnuit.

Advertisement

Tot eu am spus în 2013 că elena băsescu va avea doi copii, iar al doilea va fi băiat. Important acum este că toată lumea este sănătoasă, iar copiii elenei băsescu vor continua să fie minunați și cu perspective extraordinare.

Ceva nu este în regulă cu fostul ei soț din multe puncte de vedere. Nu vreau să intru în detalii, dar anumite lucruri care țin de modul lui de a gândi și de a se manifesta sunt eronate. Îl văd debusolat și are nevoie de o purificare totală a personalității, o restructurare a conceptului despre cum să trăim. Mă îndoiesc că va face asta în următorii ani. Îl văd în relații pasagere cu diferite persoane. Dar până nu lăsăm egoul și anumite obiceiuri, nu progresăm. Îi recomand un pic de înțelepciune și cartea mea «lecții pentru viață». Elena însă va fi mult mai afectată decât el care privește mult mai superficial și are o cu totul altă înțelegere a fenomenului în sine.

Va fi o bătălie între ei pentru custodia copiilor, o luptă care va dura. Sper să aibă înțelepciunea și să știe cum să procedeze pentru ca acești copii să nu fie afectați, să nu ajungă să gândeacă despre unul dintre părinți că este personajul negativ. De obicei, când este ruptura între părinți, unul aruncă tot felul de vorbe contra celuilalt în fața copiilor și asta poate afecta viața copiilor în viitor. Sper să nu se întâmple asta în cazul lor, dar… Mă îndoiesc. Anticipez această bătălie pentru copii, bătălie care deja este în pregătire.

Viața este o transformare, căsătoria și divorțul există și trebuie să înțelegem cum să progresăm cu ajutorul lor și să nu devină un factor de distrugere. Mulți se întreabă de ce li se dau copii dacă urmează să divorțeze. Copiii fac parte din karma familiei, dar copiii nu unesc. Copiii nu vin ca să te lege pe viață. Din contră, adesea după ce apar copiii, fricțiunile în cuplu devin mai violente. Un cuplu este o situație, a avea copii este altă situație, sunt lucruri total diferite, sunte relații diferite, karme diferite. Copiii vin în viața noastră și pentru că trebuie să vină. Fiecare vine în viața noastră pentru că trebuie să ne învețe ceva. Se spune că dumnezeu îți dă în viață oamenii de care ai nevoie să te învețe, să te lovească, să te ajute și să te zguduie”, ne-a declarat, în exclusivitate, carmen harra.

Alte profetii

Ea a facut profetii uluitoare si despre Gabriel Cotabita si presupusa sa moarte, dar si despre Victor Ponta si modul in care va influenta viata romanilor.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *