ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Carmen harra a prevăzut în 2013 divorțul dintre Eba și Syda

Avatar

Publicat

pe

Zvonurile că elena băsescu și bogdan ionescu, alias syda, se pregătesc de divorț vin să confirme o predicție făcută de carmen harra, în „ring”, pe 6 septembrie 2013. Celebra scriitoare americană spunea atunci că numerologia celor doi indică un mariaj de patru-cinci ani, apoi „fiecare o va lua pe drumul lui”. Acum, harra dezvăluie și ce va urma după divorț…

„divorț iminent în familia băsescu: syda cedează! Cu ultimele puteri, eba lansează tiribombe ca să-i abată atenția soțului care pare că a decis!”, titra cancan.ro. Reacția lui bogdan ionescu a venit la românia tv: „nu divorțăm. Am construit împreună o familie frumoasă, avem o căsnicie solidă åÿi ne concentrăm total pe creåÿterea celor doi copii, sofia anais åÿi traian junior”. Zvonurile sunt alimentate și de faptul că, în ultima perioadă, pe facebook apar doar poze cu elena alături de cei doi copii, fără bogdan.

„îi ține împreună doar o influență externă”

Întrebată acum trei ani ce indică numerologia elenei și a lui bogdan despre mariajul lor, carmen harra a spus clar că se vor despărți. „am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre elena și bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă”. Tot pe 6 septembrie 2013, harra spunea că fetița elenei băsescu va avea un frățior”.Micuțul traian jr a venit, într-adevăr, pe lume pe 31 ianuarie 2015.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *