ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

EBA a fost înșelată de Sida? Ce spune Carmen Harra despre ipoteza infidelității

Avatar

Publicat

pe

Divorțul rapid și fără comentarii dintre Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, alias „Sida”, a lăsat loc liber speculațiilor, întrucât nici mezina fostului președinte al României, nici omul de afaceri n-au făcut publice motivele acestei rupturi. Printre variantele vehiculate recent de presă se numără o așa-zisă infidelitate a lui „Sida”, petrecută chiar în această vară.

Surse apropiate cuplului susțin, pentru ziarulring.ro, că în cercul de prieteni al celor doi se vorbește chiar despre o relație paralelă pe care „sida” ar fi avut-o de aproximativ trei ani. „probabil ea acum a aflat despre asta de la cineva sau l-a urmărit”, comentează sursa în cauză această variantă vehiculată.

La solicitarea ziarulring.ro, celebra scriitoare Carmen Harra, cea care a prevăzut la fix divorțul dintre Eba și Bogdan Ionescu, a comentat varianta așa-zisei infidelități a lui „sida”. „Infidelitatea este justificată într-un mariaj legal în care partenerii nu sunt compatibili, așa cum am calculat numerologic în cazul lor. Este normal în aceste cazuri de incompatibilitate ca fiecare partener să-și caute iubirea în relații extraconjugale. Eu văd că este vorba despre o tânără înaltă și frumoasă pe care a cunoscut-o după ce s-a căsătorit. Însă această fată nu va rămâne în viața lui până la urmă”, crede carmen harra, bazându-se pe intuiția sa.

Eba și „sida” au anunțat deja că nu vor comenta public absolut nimic privind motivele divorțului. „Familia ionescu – băsescu, de comun acord și de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanții mass media vor da dovadă de înțelegere și vor respecta intimitatea și dreptul la viață personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”, se arată în mesajul comun publicat de bogdan ionescu și de elena băsescu pe pagina de facebook în data de 2 septembrie 2016.

Alte profeții

Carmen Harra a făcut profeții celebre si despre Lidia BubleGabriel Cotabita sau scandalul urias dintre Elena Basescu si SIDA.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *