ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Carmen Harra: Codruț Marta nu e mort, are altă identitate

Avatar

Publicat

pe

Renumită pentru verdictele intuitive confirmate de realitate în cele mai controversate cazuri, carmen harra are propria teorie în privința dispariției misterioase de acum patru ani a lui codruț marta. La denunțul alinei măgureanu, autoritățile caută cadavrul în țară, însă harra spune că acesta trăiește.

Potrivit scriitoarei americane de origine română, șeful de cabinet al fostului președinte al anaf trăiește sub o altă identitate undeva departe de țară. „omul despre care mă întrebați nu se află în românia, iar cadavrul lui nu e nicăieri pentru că el nu e mort. Îl văd unde sunt insule, apă… Acolo e. Alt pașaport, altă identitate, complet schimbat… Zvonurile apărute acum sunt dezinformări intenționate. Părerea mea este că aceste informații sunt aruncate cu un anumit scop. Să-i incrimineze pe unii, să pună autoritățile să caute, o divagare de la realitate. Omul acesta nu e mort!”, a declarat, pentru „ring”, carmen harra.

„criza bebelușilor”, provocată de o vacă bolnavă

Un alt subiect fierbinte în românia e „criza bebelușilor”. Harra lămurește controversa legată de vaccinuri și susține că doar alimentele sunt sursa focarului de infecție: „problemele de sănătate ale bebelușilor sunt cauzate doar de alimentație, mai exact de lapte și alte lactate. Copiilor li s-a dat același produs și, oricât mă gândesc, doar de la lapte e această epidemie. Același lapte, aceeași infecție, același perimetru. Poate fi o vacă infestată de la care se ia laptele. Sau o mamă care a mâncat ceva infestat și apoi a alăptat copilul. Sursa e aceeași. Mă mir că nu s-au făcut suficiente investigații să se vadă cauza problemei. La mijloc nu e o rea intenție sau altceva, doar că trebuie mai multă atenție. Însă cazul se va soluționa”.

Se încearcă „mușamalizarea” dosarului „colectiv”

În privința tragediei care a zguduit social și politic românia, harra își menține părerea inițială: „în cazul «colectiv» se încearcă un fel de mușamalizare. Cred că nimeni (dintre autorități – n.r.) Nu vrea să se afle adevărul. Vor să închidă cazul și se încearcă o stopare a informațiilor și se fac tot felul de decalări ca să nu se ajungă nicăieri, lumea să uite și în cele din urmă să nu mai fie interesată. Åži să nu se afle adevărul. Eu rămân la părerea că a fost, categoric, un scenariu prost făcut, așa cum am spus la emisiunea «ring tv» (b1 tv). E greu să demonstrezi… E greu să ai și curajul să spui că asta e”.

Advertisement

„când dopamina scade în creier, nu mai vrei să trăiești”

În privința dependențelor de orice fel, harra, de profesie psiholog, spune că „toate vin din dezechilibrele mentale care provoacă și stările de anxietate, și sinuciderile”: „la emisiunea mea de la radio wabc vorbesc mult despre hormonii din creier. Dacă sunt dezechilibrați, ne comportăm ciudat. Există însă un test care îți arată nivelul fiecărui hormon. Când dopamina scade în creier, nu mai vrei să trăiești. Mi-am făcut testul și nivelul meu de dopamină e la cer. Asta mă face să am o superenergie. Nu cred în medicație. Produsele farmaceutice reprezintă o industrie creată pentru a-ți lua banii chiar dacă nu ești bolnav. Poți regla natural toți hormonii din creier pentru a avea o stare de echilibru și de bine. Dacă ești dezechilibrat mental, nu poți munci și crea, n-ai chef să exiști, n-ai nimic în viață, îți lipsesc toate și începi să te plângi”.

„dacă am renunța la pâine și gluten, am elimina toată grăsimea”

Chimia creierului ține de alimentație, confirmă harra: „oamenii au dezvoltat o dependență la gluten, respectiv la pâine, care, așa cum e făcută azi, e cea mai mare otravă pentru corpul uman. Pâinea înmulțită de hristos era făcută din grăunțe. Acest gluten care există în creier creează un dezechilibru și oamenii se trezesc obezi peste noapte. Pentru că mănâncă tot timpul pâine. Åži mulți suntem alergici la gluten… Inclusiv eu, dar mănânc pâine, deși sunt conștientă, pentru că e o dependență. Toate viciile sunt mentale. Dacă am renunța la gluten, ne-am topi, am elimina toată grăsimea. În sua, totul e fără gluten, se știe că e otravă. Mâncați orez, de exemplu. Ați văzut vreun chinez obez? Nu există! Noi suntem omorâți de cei patru factori albi: făina albă cu gluten, sarea, zahărul și untura. Cei care trăiesc mult, pentru că, de fapt, suntem făcuți să trăim 1.000 de ani, se hrănesc cu vegetale și semințe. Natura ne-a lăsat să mâncăm ce a creat ea, nu să omorâm animalele ca să le mâncăm”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *