ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Mizează pe fidelitatea soțului lăsat singur în sua. Andreea Antonescu: poți înșela și când locuiești tot timpul împreună

Avatar

Publicat

pe

Presa a divorțat-o de câteva ori de omul de afaceri traian spak, iar zvonurile au fost alimentate de faptul că ea stă mai mult în țară decât la domiciliul conjugal din sua. Ce se întâmplă, de fapt, cu mariajul ne-a povestit chiar andreea antonescu.

De ce te-ai întors din sua, „țara tuturor posibilităților”?

A fost un vis din copilărie și mi-a plăcut america de prima dată când am ajuns acolo, la 19 ani, într-un turneu. Mi-am împărțit viața pentru că niciodată n-aș părăsi românia în totalitate. Aici am început să cânt de foarte mică și am muncit pentru cariera mea. N-am fost mereu în top, dar am încercat să fac niște lucruri morale și decente, pentru că nu sunt genul să fac orice pentru a-mi atinge scopul. Locuiesc și aici, și acolo și așa va fi în continuare. Nu mă voi muta niciodată definitiv și irevocabil în sua.

„la urma urmei, nu depinde totul de noi”

Cum e relația la distanță?

Relația dintre mine și traian merge la fel de bine ca la început. Acum mă simt mai îndrăgostită de el ca niciodată. Nu mă întreba de ce, că n-am habar. Am fost în sua și am revenit la sfârșitul lui februarie. Trebuia să mă întorc mai devreme, dar mi-am prelungit vacanța tocmai pentru a mai sta împreună. În țară înregistrez noi melodii, pun totul la punct și mai plec o lună acolo. Nu știu ce se va întâmpla mâine, oricum nu mi-am propus să mă căsătoresc, să fac un copil și apoi să divorțez; sunt foarte „de modă veche”. Dar, la urma urmei, nu depinde totul de noi. În viață n-ai de unde să știi cum se schimbă totul într-o secundă.

Cât ați stat cel mai mult departe unul de celălalt?

O lună și jumătate, anul trecut. Mulți spun că ar fi mai mult, dar nu-mi expun soțul la tv când vine în țară doar pentru liniștea mea, ca să nu se mai întrebe presa dacă divorțez sau nu. Relația noastră se consumă, cu discreție, de 11 ani încoace.

„auzise destule bârfe și n-a avut neapărat încredere”

Advertisement

Pauzele într-o relație sunt benefice?

Nu și n-aș încuraja relațiile la distanță. Se poate ajunge la anumite discuții urâte sau la înșelare, dar asta se poate întâmpla și când locuiești tot timpul împreună. E vorba de încredere și de respect. Încrederea între noi s-a construit în ani. Eu îmi doresc să fim împreună și el, dacă îl întrebi, la fel. Dar n-ai de unde să știi ce se întâmplă pe viitor.

Între voi au existat gelozie și posesivitate?

O, da! La începutul relației, mai ales, pentru că traian nu mă cunoștea, știa în ce domeniu lucrez, auzise destule bârfe – pentru că nu toate fetele din showbiz sunt virgine – și n-a prea avut încredere în mine. Nu mă pot lăuda cu multe relații în viața mea deoarece mi-am dorit mereu o relație stabilă, o familie și liniște.

Vă mai doriți copii?

Când eram mică, voiam patru, dar acum unul mi-e suficient. Åži cu carieră, și cu familie nu mai am cum să-mi împart timpul și nu mai vreau al doilea copil sub nicio formă. E foarte complicat. Plus că nici traian nu-și mai dorește alt copil. Deocamdată mă simt foarte împlinită: am un copil frumos, deștept, inteligent și pasionat de muzică.

Relația cu andreea bălan, pe principiul „prietenul la nevoie se cunoaște”

În ce relații ești cu andreea bălan? Când ați vorbit ultima dată?

Ultima dată am vorbit înainte să plec în sua, în decembrie 2015. Nu stăm toată ziua la telefon. Ea comunică mai mult cu mama mea pentru că siena (n.r. – fiica andreei) e la ea, în galați, iar eu merg săptămânal la ele. Atunci andreea îi trimite cadouri, o sună și vorbește cu siena. Eu și andreea nu avem genul de relație cu telefoane zilnice, cafele și ieșit în oraș. La noi a fost întotdeauna bazată pe momentele grele prin care am trecut separat. Când i-a fost greu, m-a sunat, a venit la mine și am stat nopți întregi până la cinci-șase dimineața. Când mi-a fost greu, am sunat-o și tot așa, ne-am întâlnit, am stat și ne-am sfătuit; suntem pe principiul „prietenul la nevoie se cunoaște”. Când are de mers în sua, vine fără probleme la noi, ne vedem acolo, dar nu suntem genul care să ne pupăm toată ziua. Nu stăm să ne lingușim aiurea.

Ce pregătești pentru a-ți surprinde fanii?

Mă bucur că am atât de mulți fani pentru că n-am reușit mereu să fiu în topuri. Îmi pare rău că n-am fost mai „educată” pentru zilele noastre, adică mai tupeistă și cu mai puțin bun-simț. Continui să muncesc și sper să-mi iasă. Înregistrez câteva piese cu stiluri diferite și până în vară vreau să lansez o piesă și un videoclip.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *