ZiarulRing

24-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Antonescu s-a cuplat cu fostul iubit al câștigătoarei Bravo, ai Stil. Cine este Ștefan Manolache

Andreea Antonescu a divorțat în urmă cu câteva luni. Jumătatea trupei Andre s-a cuplat cu fostul iubit al câștigătoarei ”Bravo, ai stil”, Ștefan Manolache. Cine este băbatul?

Avatar

Publicat

pe

Andreea Antonescu a divorțat în urmă cu câteva luni. Jumătatea trupei Andre s-a cuplat cu fostul iubit al câștigătoarei ”Bravo, ai stil”, Ștefan Manolache. Cine este băbatul?


Andreea Antonescu s-a cuplat cu Ștefan Manolache, fostul iubit al câștigătoarei ”Bravo, ai Stil”
Andreea Antonescu(36 de ani) și Traian Spak s-au căsătorit, în secret, în anul 2013, după o relație de opt ani. Cei doi au împreună o fată, pe Sienna, în vârstă de 8 ani. După mai multe speculații privind separarea dintre ea și Traian, cântăreața a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Viva!, că a depus actele de divorț în urmă cu câteva luni, tot în mare secret.


Ștefan Manolache luându-i interviu Andreei Antonescu


Dacă iubirea lor s-a destrămat, atunci să vină alta din urmă. După o perioadă dificilă în care a fost nevoită să spună fanilor ce se întâmplă în viața ei, acum fanii pot doar admira ce fericită este astăzi, datorită lui Ștefan Manolache, reporter la Acces Direct.
Tânărul, fiul consilierului județean Mircea Manolache, este cunoscut în lumea mondenă drept ”Prințișorul taxiurilor”, datorită afacerii pe care tatăl său o deține în Iași. Cei doi formează un cuplu de puțin timp, însă lucrurile evoluează, în aparență, frumos. Relația a fost confirmată pentru spynews.ro.


”Tot ce pot spne este că acum îmi e bine”


„Da, suntem împreună. Este o relație la început, dar serioasă. Nu sunt adepta aventurilor și sunt suficient de mătura să nu mai doresc să fac nebunii. În momentul acesta atât aș vrea să declar pentru că îmi doresc liniște. Tot ce pot spune este că acum îmi e bine”, a povestit jumătatea trupei Andre.


De asemenea, și Ștefan Manolache a oferit declarații despre relația pe care o are cu artistă. Jurnalistul are doar cuvinte de laudă la adresa femeii cu care își împarte acum viața. „Andreea este o femeie superbă, o femeie matură, o femeie hotărâtă. Da, suntem împreună. Suntem bine. Ne este bine împreună”, a declarat Ștefan Manolache.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *