ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Carmen Harra, vacanță de 30.000 $ în Bahamas

Avatar

Publicat

pe

„Regina karmei”, așa cum e alintată carmen harra în sua, a avut parte, zilele trecute, de o vacanță de vis în bahamas, pe o insulă sălbatică. În cele cinci zile petrecute alături de fiica ei, alexandra, și de viitorul ginere, scriitoarea americană s-a relaxat la soare, s-a plimbat cu iahtul, a făcut schi nautic, dar a hrănit și purcelușii sălbatici domesticiți de turiști. 

După doar jumătate de oră de mers cu avionul, scriitoarea a aterizat în paradis. „am fost de mai multe ori în bahamas, dar în insula exuma nu, chiar dacă e la doar 35 de minute de miami cu avionul. Aceasta e mai puțin populată și are capitala la george town, un oraș care are doar 2.000 de oameni. Aeroportul din exuma e o singură cameră. Diferența între nassau, care se află în centrul bahamasului, unde toată lumea se duce, e că în exuma natura e sălbatică, neatinsă”, a declarat, pentru „ring”, carmen harra.

A înotat alături de rechini prietenoși

În mijlocul naturii sălbatice, nu doar scriitoarea americană se relaxează, ci și starurile de la hollywood. „apa e de un albastru cum n-am mai văzut, din acela pur, adevărat. Sunt mici insulițe pe care se află porci sălbatici domesticiți, pe care îi hrănești, sau reptile pe care le poți mângâia sau rechini care nu te atacă… E foarte interesant! În bahamas sunt multe celebrități care au fiecare insula lor. De la un milion de dolari în sus, îți poți cumpăra o insulă. Nicholas cage are una de opt milioane de dolari, johnson & johnson, una de 30 de milioane, iar deținătorul brandului blockbuster, de 60 de milioane. Pe toate aceste insule, omul nu a atins natura”, a povestit carmen harra.

Vilă la 5.000 $ pe noapte, friptura… 100 $

Pentru că e „capătul pământului”, orice serviciu din lumea civilizată costă o avere. „ca să-ți construiești o casă, trebuie să aduci absolut totul din altă parte. Mâncarea e extrem de scumpă. În florida, laptele e trei dolari, în bahamas e opt dolari. La restaurant, o friptură e 100 de dolari. Dar e atât de frumos, că îți taie respirația. Și să închiriezi e foarte scump: 5.000 de dolari pe noapte. Noi am luat o vilă pentru patru nopți.  Am închiriat un iaht cu 1.300 de dolari pe zi și ne-am plimbat printre insule. Am făcut și schi nautic, am fost la purceluși ca să le dau să mănânce. Ne-am distrat incredibil, a fost extraordinar de frumos! Au fost mulți bani: 20.000 de dolari a fost închirierea vilei, 5.000 de dolari iahtul plus mâncarea care a fost alte sute de dolari pe zi… Vreo 30.000 de dolari în total (120.000 de lei – n.r.)”, a adăugat vedeta.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *