ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

John Newman, LOVITURĂ‚ la doar 26 de ani: CANCERUL A RECIDIVAT!

Avatar

Publicat

pe

John Newman a anunțat că i-a revenit cancerul la creier și că urmează să facă radioterapie, fără ca asta să îi întrerupă cariera. 

În vârstă de 26 de ani, cântărețul britanic a fost diagnosticat pentru prima dată cu o tumoare benignă pe creier în 2012, după ce vederea începuse să-i fie afectată. El a fost supus atunci unei intervenții chirurgicale pentru extirparea tumorii. John newman este cântăreț, compozitor și producător și a devenit celebru în întreaga lume cu hit-ul „love me again“.

Tumoare

„Știam că se va afla la un moment dat și cred că e bine că s-a întâmplat. Am fost monitorizat constant din momentul în care am suferit o intervenție de îndepărtare a tumorii. A existat întotdeauna șansa ca boala să recidiveze și este trist, dar sunt pregătit să lupt când va sosi timpul, cândva anul viitor. Personalul medical a fost extraordinar și știu că sunt pe mâini bune. Nimic nu mă va împiedica vreodată să fac ce îmi place cel mai mult, nimic nu mă va împiedica să fac muzică.

Oamenii nu ar trebui să-și facă griji pentru mine, prognosticul este bun și sunt atât de mulți oameni în situații mult mai grave. Sper ca acest lucru să contribuie la gradul de conștientizare a acestei boli și să-i încurajeze pe oameni să se trateze cât mai devreme cu putință. Eu sunt unul dintre norocoși!”, a scris john newman.

Roxette

O problemă medicală similară are și vocalista trupei suedeze Roxette, marie fredriksson (58 de ani). Diagnosticat inițial în anul 2002, cancerul la creier a recidivat după operația care părea una de succes. În aprilie 2016, marie a fost nevoită să întrerupă brusc turneul mondial roxette și să se retragă definitiv de pe scenă. Roxette va continua însă activitatea de studio cu marie fredriksson ca vocalistă.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *