ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fata Elenei Cârstea, în armata SUA! Aici niciun copil nu freacă menta

Avatar

Publicat

pe

Elena Cârstea (53 de ani) trăiește de 10 ani ani în west palm beach florida, sua, după ce s-a recăsătorit în 2006 cu glenn muttart (54 de ani). Cântăreața le-a luat peste ocean și pe fiicele ei, sanda (18 ani) și adriana (16 ani), adoptate în anul 1998, respectiv în 1999. Pentru că viața nu e atât de roz nici în america, fiicele elenei cârstea muncesc deja, iar sanda tocmai a plecat pentru al doilea an consecutiv la antrenamente în armata sua.

„am făcut destule și am și eu dreptul să mai respir”

E mândră de familia ei și a plâns de bucurie pentru succesul sandei în armată. „fata mea a plecat pe 29 iunie în armată pentru următoarele șase luni. Deci, copilul meu e în armată, la antrenamente, în garda națională! A fost și vara trecută, a terminat liceul, e de doi ani în armată. Eu nu mă joc la faze de-astea… Cinstit vorbind, am făcut destule și am și eu dreptul să mai respir. Regulile la copii trebuie băgate în cap zdravăn. Și eu am trecut cu fetele mele prin perioade dificile pentru că sunt adolescente, toți oamenii se răzvrătesc atunci când sunt în această perioadă a vieții. Am avut mare noroc și cu soțul meu pentru că am stat mereu cu gura pe ele și absolut totul a fost controlat, că nu merge altfel. Și fetele mele, și băiatul lui cel mare au crescut în exact aceleași condiții, iar soțul meu și familia lui sunt oameni absolut excepționali. Știu foarte bine cum este să crești doi copii și cred că am avut și noroc, pentru că și materialul genetic contează imens. Altfel, cu toată educația, chiar dacă te dai cu fundul de pământ și faci pe dracu’-n patru, tot nu iese cum trebuie”, a declarat, pentru ziarulring.ro, elena cârstea.

„sanda a lucrat într-o parcare, iar adriana a fost baby-sitter”

Viața nu a fost simplă pentru elena cârstea, iar cântăreața recunoaște că a muncit pentru a se întreține înainte de a deveni majoră: „eu am plecat de acasă la 16 ani și de atunci am stat pe picioarele mele, fără părinți, fără nimic. În sua, copiii nu stau acasă, ci vara muncesc sau își iau part-time la fast-food, la supermarket, peste tot, fiecare unde poate intra și își fac bănuții lor. Sigur că le dăm și noi, părinții, bani copiilor, dar dacă vor să iasă în oraș sau la film mai des, muncesc. Fiica mea cea mică a fost baby-sitter, sanda a lucrat într-o parcare, toți copiii se duc aici la muncă, unul nu stă acasă să frece menta. Vrei la discotecă și vrei distracție? Du-te și muncește, că nu te oprește nimeni! Noi am muncit de ne-a sunat apa-n cap. Eu și la vârsta asta am învățat de m-a luat dracu’. Un părinte își face datoria față de copil și vine vremea ca și copilul să-și facă datoria față de părinte”.

„am fost întotdeauna plătită de căcat în românia”

Celebră în românia pentru replica „toți bărbații sunt niște mitocani”, rostită în direct la tvr, elena cârstea nu se ferește de cuvintele dure nici când vorbește despre propria persoană. Ea nu regretă viața din românia, unde recunoaște că a trăit modest: „fiind cântăreață, am fost întotdeauna plătită de căcat în românia, deci n-am fost milionară. Poate că am avut 100, 300, 1.000 de lei în plus pe lună și poate că l-am putut duce pe copil de mai multe ori la film, la fast-food sau într-o vacanță, am putut puțin mai mult decât o familie cu un venit normal, dar sigur nu ne-am dat în tumbe, fițe și flic-flacuri. Și când n-am avut bani în casă, pentru că le-am zis fetelor că pot fi zile în care nu le voi putea cumpăra tot ce vor, nu le-am luat… Altceva ce să fi făcut dacă într-o zi n-aveam bani și nu-mi permiteam

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *