ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Carmen Harra, afirmație-șoc despre căsătoria Andreei Marin cu Tuncay

Avatar

Publicat

pe

Celebra scriitoare americană care s-a remarcat și prin consilierea intuitivă a unor personalități de talie mondială a dezvăluit, pentru „ring”, ce simte despre mariajul andreei marin (39 de ani) cu tuncay ozturk (27 de ani). Carmen harra e convinsă că vedeta își trăiește clipa chiar dacă e perfect conștientă că relația cu tânărul nu va dura.


Carmen harra confirmă eforturile andreei de a avea al doilea copil, cu tuncay, dar susține că șansele unei sarcini reușite sunt foarte reduse din cauza problemelor medicale ale vedetei. „andreea trăiește după principiul «carpe diem!» (trăiește clipa!). Își dă seama că este o chestiune de moment cu această relație, dar a oficializat-o, într-o clipă de confuzie, dintr-un soi de disperare sau din ambiție de moment. Trăiește clipa și nu trebuie să se gândească la divorț. Noul ei mariaj va dura trei ani în cel mai fericit caz, este o relație tranzitorie”, a explicat carmen harra.
„familia lui nu e total de acord”

Diferența de vârstă de 12 ani și cea de religie dintre divă și noul ei soț par să fi stârnit nemulțumirea familiei, susține harra. „ceva nu e în regulă cu familia lui referitor la această relație. Familia lui nu apreciază această legătură, sunt niște probleme. Există o explicație pentru diferența de vârstă… El are o relație deosebită cu mama lui și de aceea a atras în viața lui o femeie care îi amintește de chipul mamei. Însă între ei nu este o legătură karmică, nu s-au mai întâlnit în vieți anterioare. Pe moment, andreea e fericită și asta e tot ce contează. El îi aduce suportul emoțional de care ea are acum nevoie”, susține celebra consilieră intuitivă.
8 luni de relație au convins-o pe andreea marin să devină soția lui tuncay.


„diferența de vârstă își spune cuvântul în orice relație… Dar când e vorba de iubire, nu te mai gândești la absolut nimic. Între andreea și tuncay există o atracție de moment care va arde ca o vâlvătaie.”, carmen harra
„mereu am vrut relația cu andreea departe de publicitate. De aceea, nu voi vorbi niciodată, nicăieri, despre relația noastră.”, tuncay ozturk
„nimeni nu trebuie să-i spună andreei marin că a făcut o greșeală dacă ea e fericită, trebuie să se convingă singură de asta. Tuncay e un tip stabil, echilibrat, nu tipul de aventurier ca fostul.”, carmen harra.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *