ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bombă! Cântăreața care a machiat-o în sicriu pe Mădălina Manole, acuzată că a fost complice la moartea ei

Avatar

Publicat

pe

Au trecut peste șase ani de la dispariția dramatică a Mădălinei Manole și misterul morții ei se menține intact. Mai mult, apar noi personaje-cheie și noi acuzații incredibile, demne de un thriller. Cei care nu se împacă nici acum cu verdictul oficial al sinuciderii sunt părinții mădălinei manole, implicați și acum în studierea dosarului privind moartea fiicei lor. Ion și eugenia manole îl consideră principalul vinovat pe văduvul petru mircea, însă au identificat și mai mulți complici. Printre aceștia se numără și cântăreața silvia dumitrescu, cea care a machiat-o în sicriu pe mădălina manole, susține tatăl „fetei cu părul de foc”.

Acuzațiile de complicitate la moartea mădălinei manole aduse silviei dumitrescu sunt extrem de serioase și, afirmă ion manole, vor fi formulate foarte curând într-un proces. De unde a pornit mai exact această acuzație și ce probe există ne-a declarat, în exclusivitate, chiar tatăl mădălinei, ion manole.

„Silvia Dumitrescu, ai spus că a fost prietenă cu Mădălina în ultimii trei ani, când mădălina n-a avut timp de tine, de muzică și de nimic. Doi ani, Mădălina s-a luptat cu medicina modernă să aducă pe lume un copil și asta presupune niște eforturi supraomenești, inclusiv cheltuieli uriașe, mai ales că au păcălit-o cei de la clinica-fantomă sabyc. A dat un sac de bani la sabyc și până la urmă a fost nevoită să revină la clinica doctorului bogdan marinescu, unde a fost foarte mulțumită de reușită. Iar în al treilea an, s-a luptat să-și facă o casă cu studio de înregistrări propriu. Așa că nu mai minți că ai fost prietenă cu Mădălina în ultimii trei ani din viața ei!… Dar în primii 20 de ani de carieră ai mădălinei, în ce relații ai fost cu ea? Erai o răutate, știu asta nu doar de la Mădălina, ci de la foarte mulți din muzică.

Și te rog, Silvia, să consulți de urgență un avocat și să vezi dacă legislația românească prevede că toți cei care cunosc intenția unui act incompatibil cu viața și care nu fac nimic să îl împiedice au o condamnare. Când știi că un om că vrea să se omoare și nu faci nimic, ești condamnabil, așa că pregătește-ți un avocat pentru că o să te târăsc prin toate tribunalele din țară ca să dai explicații. Pentru că ai spus cu gura ta că mădălina i-a luat haine copilului ei până când el va face opt ani și ți-a spus ce voia să facă (să se omoare – n.r.). Există înregistrarea de la tv.

Așa voi demonstra cine a fost prietena intimă a mădălinei manole, confidenta ei care a știut și care a contribuit să moară. Plus că într-o emisiune te-ai pronunțat să nu se mai difuzeze melodiile mădălinei și nimeni să nu-i mai cânte melodiile. Îți aduc peste 100 de martori! Mai bine nu veneai la înmormântarea mădălinei, așa cum n-au venit nici alții. Ai făcut cea mai urâtă impresie acolo… Ai venit rasă în cap, fără nimic pe cap și cu ochelari mari de soare, ca să nu te recunoasă lumea. N-ai venit la familia manole să ne transmiți condoleanțe. Noi, părinții mădălinei, suntem bolnavi, într-adevăr, de suferință, dar memoria noastră este întreagă. Pregătește-te să primești citația!

Nu arunc vina morții Mădălinei Manole pe foștii ei colegi, dar nu pot trece cu vederea anumite episoade veninoase provocate de ei”, a declarat Ion Manole.

Advertisement

Silvia Dumitrescu a declarat că nu dorește să mai comunice cu părinții Mădălinei Manole.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *