ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Alina Dumitru, DEZVĂLUIRI despre PREGĂTIRILE pentru NUNTĂ: „Nu am manelişti…”

La trei ani de când s-au cunoscut, campioana olimpică de la Beijing, Alina Dumitru, şi iubitul ei, Ciprian, vor spune „Da” în faţa lui Dumnezeu. Fosta judoka de aur a vorbit, pentru „ring”, despre fericitul eveniment din viaţa ei.

Avatar

Publicat

pe

La trei ani de când s-au cunoscut, campioana olimpică de la Beijing, Alina Dumitru, şi iubitul ei, Ciprian, vor spune „Da” în faţa lui Dumnezeu. Fosta judoka de aur a vorbit, pentru „ring”, despre fericitul eveniment din viaţa ei.

După ce, la mijlocul lunii trecute, au făcut cununia civilă la Buşteni, Alina Dumitru şi alesul inimii sale, Ciprian, vor depune, mâine, jurământul de credinţă în faţa lui Dumnezeu la Biserica „Sf. Mina” din Capitală. Seara, invitaţii campioanei olimpice de la Beijing se vor prezenta la un restaurant select din Săftica, unde vor petrece până dimineaţă. Pe lângă surprizele pregătite, Alina ne-a spus că invitaţii nu vor avea parte de muzica „clasică” la nunţile românilor, manelele.

„Avem, deocamdată, peste 180 de invitaţi confirmaţi. Mai sunt două zile până la marele eveniment. Din lumea sportului vor veni mulţi, cum era şi normal. Petrecerea va avea loc la Săftica. Vor fi destule surprize, pe care însă nu le pot face publice. Pot spune că vor cânta bandul de la emisiunea «Te cunosc de undeva!» de la Antena 1, Gelu Voicu şi Corina Oprea din Mureş. Nu am manelişti, niciunul dintre invitaţi nu a solicitat acest gen”, a declarat, pentru „ring”, Alina Dumitru.

A avut parte de petrecerea burlăciţelor Săptămâna trecută, fosta judoka a ţinut la tradiţie şi a organizat o petrecere a burlăciţelor într-un club bucureştean. Dacă Alina şi-a făcut „nebunia”, partenerul ei a preferat să se abţină.

„Eu am făcut o petrecere pe cinste cu încă 15 fete. A fost frumos. Fetele au adus chiar şi un stripper, dar nu am făcut nimic deplasat. A fost de ajuns. Ciprian nu a avut parte de aşa ceva, mi-a spus că se abţine. Nu i-am interzis eu, aşa a considerat el de cuviinţă. De sâmbătă seara vom fi o familie în toată regula. Bineînţeles, ne dorim ca în curând să avem şi copii. Am 32 de ani, nu pot amâna foarte mult acest lucru”, a încheiat campioana olimpică de la Beijing.

„În sfârşit, vom ajunge şi în faţa altarului după ce am schimbat de câteva ori data evenimentului. Acum pot spune că suntem o familie în toată regula.”ALINA DUMITRU

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *