ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Olăroiu, DECLARAŢII INCREDIBILE despre PLECAREA lui Piţurcă

Piţurcă de la naţională! Presa arabă speculează că selecţionerul român îşi va da demisia şi va pleca la Al Ittihad Jedah, din Arabia Saudită.

Avatar

Publicat

pe

Piţurcă de la naţională! Presa arabă speculează că selecţionerul român îşi va da demisia şi va pleca la Al Ittihad Jedah, din Arabia Saudită. În cazul în care Victor Piţurcă va pleca, FRF are o listă de posibili înlocuitori, printre care se regăsesc şi nume de tehnicieni străini.

Presa arabă anunţă că Victor Piţurcă va demisiona după partida cu Grecia şi va prelua echipa arabă Al Ittihad.

„După meciul cu Grecia, Victor Piţurcă o va prelua pe Al Ittihad”, notează arabii. Dacă antrenorul naţionalei va pleca, potrivit surselor „ring”, FRF este pregătită pentru înlocuirea acestuia. Se pare că variantele Laurenţiu Reghecampf şi Cosmin Olăroiu sunt excluse din start.

„Eu am un contract aici, la Al Ahli. Păi, dacă vin la naţională, cine îmi plăteşte rezilierea?! În momentul ăsta nu pot vorbi de naţională pentru că există antrenor acolo. Eu nu ştiu dacă Piţi pleacă. Dacă anunţul a fost făcut de un site arab, vă spun eu că ziariştii arabi inventează mult. Nu ştiu cine ar putea prelua naţionala dacă pleacă Piţurcă. Oricum, sunt sigur că Laurenţiu Reghecampf nu ar veni. Păi ce, a semnat acum două luni un contract şi gata, pleacă?! Eu nu cred asta”, a spus, pentru „ring”, Cosmin Olăroiu, cel care este şi naşul de cununie al fiicei lui Victor Piţurcă.

Aducem selecţioner străin?

Surse apropiate FRF susţin că Răzvan Burleanu este pregătit pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă, iar dorinţa cea mai mare a acestuia este ca naţionala să aibă selecţioner străin. „Deocamdată, naţionala are antrenor şi nu ştiu dacă Piţurcă va pleca. Nu pot comenta mai multe”, a declarat, pentru „ring”, Gheorghe Chivorchian, secretar general al federaţiei.

Advertisement

„Eu ştiu că Victor Piţurcă este un antrenor care-şi respectă contractul. Dar poate că simte că locul lui nu mai e acolo.”, ADALBERT KASSAI

„Normal că m-ar tenta postul de selecţioner, este un post foarte important.”, LAURENŢIU REGHECAMPF

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *