ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marius Moga și soția, de invidiat în plan profesional. Cu ce se ocupă Bianca Lăpuște

Avatar

Publicat

pe

Marius Moga a avut norocul să-și găsească aleasa inimii după o relație eșuată și după mai multe încercări. Bianca a fost tânăra alături de care și-a găsit liniștea și alături de care și-a întemeiat o familie. Ce meserie are aceasta?

Ce meserie are Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga?

Bianca Lăpuște a devenit mamă extrem de devreme și a pus familia pe primul loc, motiv pentru care după schimbările ce au venit, după ce l-a cunoscut pe Marius, și-a schimbat domeniul de activitate. Blondina a fost reporter la Pro TV, iar acum lucrează alături de partenerul său de viață. „E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu”, a dezvăluit Bianca Lăpuște, despre job-ul pe care îl are.

Întrebată dacă va reveni vreodată la prima dragoste, televiziunea, aceasta a spus că ea și Marius au proiectele lor și că nu există nici măcar un lucru care să-i oprească să apară pe micile ecrane. ” E o chestiune de moment. …Asta nu pot să spun, pentru că momentan suntem implicaţi cu DeMoga Music şi până nu o aducem la un anumit nivel, nu ne putem gândi la televiziune”, a mai adăugat aceasta.

Ce meserie are Bianca Lăpuște, soția lui Marius Moga?

„E doar un copil obișnuit”

Cei doi urmează să facă 4 ani de căsătorie și 6 de când sunt împreună. În anul 2015, familia s-a ntregit odată cu venirea pe lume a micuței lor. Cu toatecă Maria Elisabta nu-i lasă o clipă să respire, își mai doresc încă un copil.

”Ea cântă, dar e doar un copil obișnuit, care cântă. Noi nu ne asumăm rol de jurat sau dirijor al ei. Merge la grădiniță de la doi ani, merge la călărie vara, când e cald. Îi place să înoate sau să cânte cu tati la pian. Mami nu o face model, o face ce vrea ea să se facă”, a mai spus soția lui Marius Moga.

Advertisement