ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lucian Mândruță și-a înșelat soția în urmă cu zece ani, dar Ioana l-a iertat. Cum arată acum partenera lui de viață

Avatar

Publicat

pe

Câsnicia lui Lucian Mândruță a atârnat de un fir de ață. Pentru mariajul de ani de zile cu care încă se mai poate mândri se face datoare, însă, Ioana. Deși a fost înșelată, soția vedetei l-a iertat și a șters totul cu buretele.

Lucian Mândruță și-a înșelat soția în anii tinereții

Publicul și-a amintit de Ioana în anul 2016. Aceasta nu este o prezență constantă la venimentele mondene, dar când și când își mai acompaniază soțul. Deși mulți poate au uitat, mariajul celor doi a fost greu încercat după ce Lucian Mândruță a câlcat strâmb. În urmă cu mulți ani, prezentatorul știrilor și-a cerut iertare față de soție public, moment în care Ioana l-a iertat și a decis ca relația lor să o ia de la capăt.

Amintim că vedeta a fost surprinsă cu mașina pe un câmp din Mogoșoaia însoțit de o tânără domnișoară. Scuzele către cea care i-a dăruit doi copii au venit înainte ca imaginile să fie făcute publice. Gestul său a reușit în cele din urmă să le salveze mariajul. „Familia este foarte importantă. N-a fost uşor, dar noi avem o relaţie solidă şi puternică. În orice cuplu cu o căsătorie de lungă durată există astfel de momente grele şi oricine are o căsnicie solidă ştie că există şi astfel de momente. Noi am reuşit să trecem peste ele”, a spus soția fostului știrist în urmă cu mulți ani.

Lucian Mândruță și-a înșelat soția în anii tinereții, dar Ioana l-a iertat.

Și-a asumat greșeala, mai apoi a negat totul

Vizibil deranjat de ipostaza mai puțin fericită în care se afla, Mândruță a apărut total schimbat la pupitru de știri. Acesta a ținut să infirme scandalul al cărui protagonist era, susținând că nu și-a înșelat niciodată soția. Referitor la scuzele publice pe care le-a făcut, implicit asumându-și greșeala, vedeta a explicat că scuzele în direct au avut ca țintă scandalul mediatic, nu ipostaza în care a fost surprins de presă. Acesta a respins mai apoi dovada fotografiilor în care se ținea de mână cu amanta, lăsând să se înțeleagă că este Photoshop.

Advertisement