ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Consecințele tratamentului pe care l-a urmat Irina Rimes. Care este acum starea ei de sănătate

Avatar

Publicat

pe

La mai bine de trei luni de când a fost operată de urgență la Spitalul „Elias” din Capitală, Irina Rimes încă mai suferă repercusiuni după intervenția suferită, din cauza hemoragiei interne. După mai multe zile grile de spitalizare, jurata de la “Vocea României” a fost externată.

Consecințele tratamentului pe care l-a urmat Irina Rimes

Irina Rimes, la recomandarea medicilor, a continuat să ia tratamente puternice care să o vindece de endometrioză, oboală care, în cele mai multe cazuri, duce la infertilitate. Acum, vedeta se simte mai bine, de altfel a reușit să își reia activitatea profesională, dar pare urmărită de ghinioane, iar tratamentul puternic pentru boala respectivă are consecințe pe măsură. Mai mult decât atât, Irina Rimes, jurata de la Pro TV și-a anulat și o serie de concerte pentru a se reface, iar la data de 7 ianuarie 2020, artista a petrecut Crăciunul în familie, în Republica Moldova.

Care este acum starea ei de sănătate

Cei din anturajul juratei de la ”Vocea României” spun că acum vedeta se simte mai bine, dar complicațiile încă există, medicamentele, din păcate, având reacții adverse pentru organism, dar Irina este optimistă și încearcă să dovedească că va putea trece cu bine și peste acest moment din viața ei.

Consecințele tratamentului pe care l-a urmat Irina Rimes. Care este acum starea ei de sănătate
“A slăbit mult, are o ușoară anemie pe care trebuie să o trateze corespunzător. Din păcate, medicamentele pentru această afecțiune sunt foarte puternice și dau efecte adverse, printre care și căderea părului. Acest lucru se întâmplă și cu Irina, care face eforturi să își păstreze moralul ridicat și să aibă cât mai multă grijă de ea. Pe cât este de mică, pe atât este de puternică”, au mărturisit surse din anturajul vedetei PRO TV celor de la Impact.ro!
Problema rămâne însă una extrem de delicată, existând urmări acum la două luni de la operație. Doctorii i-au pus artistei interdicții clare, riscând chiar să nu mai poată face copii niciodată. Dintre persoanele dragi care i-au stat alături face parte și iubitul ei, pe care l-a prezentat fanilor la câteva zile după ce a ieșit din spital.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *