ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Connect R, scandal cu un șofer de Uber. Motivul șocant: ce s-a întâmplat

Avatar

Publicat

pe

Prin luna martie, Connect-R spunea că Pandemia înseamnă pentru el întoarcerea la natură și bucuria pentru lucrurile mici, care erau până acum ignorate.

Connect R, scandal cu un șofer de Uber. Motivul șocant: ce s-a întâmplat

Ștefan Relu Mihalache, Connect-R este născut la 9 iunie 1982 în București. Acesta și-a început cariera de dansator la vârsta de 8 ani. De la 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile lui pasiuni. Prima sa piesă înregistrată într-un studio a fost în 1997 și se denumea ”Observ”. Astăzi, Connect-R a fost tras la răspundere de un șofer de Uber.

Connect-R s-a aflat astăzi într-o situație neplăcută. După ce a comandat un Uber, pentru rezolvarea unor treburi, în momentul în care a urcat în mașină șoferul a început să strige la el. Artistul le-a povestit fanilor cum a fost tras la răspundere din cauza măștii de protecție.

Reacția șoferului de Uber

Când l-a văzut pe artist că nu poartă masca de protecție în mod corespunzător, șoferul de Uber a răbufnit. După părerea lui, Connect-R trebuia să poarte masca mai sus de nas. Connect-R le-a spus fanilor că reacția șoferului a fost exagerată deoarece mașina era dotată cu două panouri despărțitoare de sticlă.

”Eram într-un uber mai devreme. Undeva la nivelul ăsta (n.r. ținea masca aproape de nas), cred că, cam așa. Deci, șoferul a început să facă crize de nervi: ”Domne, trage-o mai sus un pic! Acoperă nasul, acoperă nările, te rog frumos!”. Țin să menționez că mașina era absolut baricadată. Avea vreo două panouri de sticlă, despărțitoare, bandă izolieră.

Connect R, scandal cu un șofer de Uber. Motivul șocant ce s-a întâmplat

Oameni buni, nu o luați razna. Nu înnebuniți! Încercați să vă calmați, pentru că, cu o minte atât de încărcată cu subiectul ăsta, riscați Doamne iartă-mă să intrați în vreun copac. Când vă uitați în spate de 10 ori să vedeți dacă clientul are masca pusă la milimetru… poate intrați în vreun copac! Calmați-vă! Numai cu o minte limpede poți să treci hopul, ok?”, a zis el.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *