ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Fabulosul secret al lui Aurelian Preda! Cantaretul nu a fost niciodata casatorit! Cine este misterioasa Mariela, femeia pe care artistul a numit-o mereu in declaratii “sotia” lui?!

Avatar

Publicat

pe

Aurelian Preda s-a stins din viata dupa o lupta teribila cu o boala incurabila, dar in urma lui au ramas cateva mistere necunoscute publicului larg

In urma cu cativa ani, intr-un interviu acordat revistei „Taifasuri”, Aurelian Preda marturisea ca este casatorit cu Mariela, „partea feminina din viata mea, care ma suporta de 20 de ani si careia ii multumesc ca mi-a fost aproape si la bine, si la rau. O consider un trimis al lui Dumnezeu, in fata caruia am jurat credinta la bine si la rau”.

Intrebat despre modul cum si-a cucerit sotia, Aurelian a marturisit ca au fost colegi de liceu, iar destinul i-a unit pe vecie. Intr-adevar, cei doi s-au cunoscut in Curtea de Arges, dar oficial Mariela si artistul nu au fost niciodata casatoriti! De asemenea, publicul larg stia ca artistul are trei copii, Mario (18 ani), Anamaria Rosa (16 ani) şi Rachele (14 ani), dar in realitate doar Anamaria Rosa este fata cantaretului!

Un alt amanunt incredibil: fiica lui Aurelian este dintr-o alta relatie a acestuia si nu din relatia cu Mariela, pe care multi o considera mai degraba o prietenie veche si foarte apropiata, si nicidecum o poveste de dragoste.

Conform unor surse din lumea muzicii populare, Mariela locuieste de ani buni in Italia, este casatorita cu un potent om de afaceri din „Cizma”, cu care are de altfel si cei doi copii: Mario si Rachele!

Greu de spus care a fost motivul pentru care artistul a ales optiunea de a propaga in public informatia ca este casatorit cu o femeie care traieste in Italia, dar cert este ca intre Aurelian si Mariela a fost intr-adevar o prietenie trainica. De altfel, apropiatii regretatului interpret marturisesc ca Mariela l-a sprijinit enorm, si moral si financiar, in toti acesti ani in care artistul s-a luptat cu nemiloasa boala.

Advertisement

De altfel, pana la tragedia de la inceputul saptamanii, petrecuta la Viena, artistul a locuit alaturi de mama si fiica lui intr-un apartament care apartinea Marielei, femeia avand mai multe proprietati imobiliare in Romania.