ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dezvăluiri uluitoare. Toni Iuruc s-a iubit cu o știristă de la Digi. Cum a ajuns în brațele Simonei Halep

Avatar

Publicat

pe

Detalii despre Toni Iuruc, iubitul Simonei Halep, continuă să apară. Se pare că pe partea amoroasă a reușit să bifeze cu spor numeroase frumuseți. Dar, totuși, cum a ajuns tocmai în brațele Simonei Halep?

Toni Iuruc s-a iubit cu o știristă de la Digi

Telenovelă sau viața amoroasă a milionarului Toni Iuruc? Înainte să formeze un cuplu cu Simona Halep, acesta a fost căsătorit cu două alte femei și a avut destul de multe iubite cu care ar fi vrut să facă pasul cel mare. Cea mai controversată relație de care s-a aflat a fost cea cu o cunoscută prezentatoare de știri de la Digi. Conform surse DAS, categorie A, femeie care urma să-i devină soție lui Iuruc era prietenă bună cu jurnalista, conform cancan.ro.

Viitoarea parteneră a iubitului Simonei Halep a făcut însă o pasiune cam mare pentru iubitul amicei sale, astfel că a și început o relație cu acesta. Povestea ca-n filme e departe de a se finaliza. Prezentatoarea de știri a simțit că este înșelată, așa că a căutat alinare în brațele altcuiva. Toni Iuruc a divorțat în cele din urmă, după multe alte încurcături, de știrista cu care s-a căsătorit, se pare, pe fondul unei zdruncinături sentimentale. Cel care s-a dovedit câștigător din telenovela aceasta se poate numi cu siguranță cel cu care se iubește acum Halep.

Toni Iuruc, povești de iubire ca-n telenovele. S-a iubit cu o știristă

Simona Halep, salvarea lui Iuruc

Cei doi se pare că au gânduri foarte mari, așa că Simona Halep este din ce în ce mai des întrebată de căsătorie. Cunoscuta sportivă a dezvăluit în privința acestui pas că: ”N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii. Aş vrea să fie în România, nu ştiu dacă la mare sau în alt oraş“. De asemenea, ea a mai dezvăluit că-și dorește și copii, motiv pentru care atunci când se va retrage din tenis își va petrece timpul cu ei: ”Sper să am copii și să pot face acest lucru. Sper să facă sport, Dacă nu, o să-i susţin în totalitate în ceea ce vor ei să facă”, a spus jucătoarea.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *