ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marea spaimă a lui Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D a povestit ce o îngrozește

Avatar

Publicat

pe

Pe Teo Trandafir o cunoaște o țară întreagă, însă, nu mulți știu care este spaima cea mai mare a vedetei sau care a fost primul ei job atunci când s-a angajat la radio, dar și ce și-ar dori foarte mult să facă prezentatoarea tv.

Care este marea frică a lui Teo Trandafir?

Celebra Teo Trandafir este una dintre cele mai populare vedete de televiziune de la noi din țară. Este o persoană carismatică, spontană veselă și are un umor molipsitor. Nu mai punem la socoteală faptul că este o profesionistă desăvârșită.

O putem vedea cu toții aproape zilnic la televizor, unde își binedispune telespectatorii cu glumele ei și aduce noi informații despre vedetele din România, pe care le invită la ea în emisiune si pe care le „descoase” de secrete, spre deliciul telespectatorilor.

Însă, admiratorii ei sunt curioși să știe și despre ea mai multe lucruri, care nu se pot vedea la televizor. Astfel că, recent, vedeta a făcut câteva dezvăluiri mai puțin știute de public. Într-un interviu acordat pentru click.ro, ea a povestit despre primul ei job pe care l-a avut când a ajuns la radio și experiența pe care a trăit-o la acel moment. Cu siguranță, nu mulți știau ca Teo a fost secretară dactilografă. De asemenea, a făcut cunoscut tuturor care este marea sa teamă, dar și dorință.

Îmi aduc aminte când m-am angajat prima oară în radio şi eram secretară dactilografă, era un frig de ne îngheţa apa în cană – atunci mi se părea dramatic, acum mi se pare nostalgic. Îmi aduc aminte de primele emisiuni matinale cu Mircea Badea la Tele 7abc – nu se mai făcuse aşa ceva niciodată! Am nostalgia Pro TV-ului, pentru că acolo am învăţat disciplina de fier şi să fac lucrurile înainte să fie comandate. Sunt convinsă că toată lumea care a schimbat nişte locuri de muncă şi nu a încremenit într-un scaun până la pensie are aceste nostalgii, a declarat vedeta, conform sursei precizate.

Teo Trandafir: „Mi-ar plăcea să-mi pun sâni”

Toată lumea știe că Teo s-a confruntat de-a lungul timpului cu kilogramele în plus. Însă, cu multă ambiție vedeta a reușit sa slăbească spectaculos și să arate senzațional. Cu toate acestea, se pare că realizatoarea TV trăiește în continuare cu teama de a nu se îngrășa la loc.

„Mi-ar plăcea să am cu 20 de ani mai puţin şi să fiu fără 30 de kilograme în plus. E o teamă care nu mă părăseşte niciodată, pentru că ştiu ce am trăit şi m-am obişnuit cu binele după opt ani. Aş face orice să nu revin la greutatea de dinainte. Spaima asta nu m-a părăsit niciodată, a mai spus Teo Trandafir în interviul acordat sursei precizate.

Advertisement

Cu toată teama pe care o trăiește, Teo se pare că are ambiția de a se menține în formă, iar lucrul acesta este vizibil. Deși, după cum declara chiar ea îi place să gătească plăcinte. Pentru asta folosește doar ingredientele pe care le găsește în frigider.

Fac nişte plăcinte pe care le recomand din toată inima. Se numesc „plăcinte cu ce ai în frigider“.

Totodată, vedeta susține că daca ar fi să schimbe ceva la ea în acest moment atunci ar recurge la a-și aplica gene false si și-ar opera sânii, însă a explicat și motivul pentru care nu face acest lucru.

Mi-aş pune gene, dar n-am răbdare să le demachiez într-un anumit fel şi să mă duc o dată pe lună la întreţinere. Mi-ar plăcea să-mi pun sâni, dar mi-e frică de anestezia generală, aşa că stau în banca mea. Mi-ar plăcea să port din nou tocuri, dar este imposibil deocamdată, din cauza unui accident domestic. Mi-ar plăcea să am cu 20 de ani mai puţin şi să fiu fără 30 de kilograme în plus, a mai spus prezentatoarea tv.