ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Marian Vanghelie: ”Eu fac bani și când dorm!”

Avatar

Publicat

pe

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5, a fost supus tirului lansat de realizatoare în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. ”Eu fac bani și când dorm!”

Marian Vanghelie (52 de ani) a fost primarul Sectorului 5 din Capitală timp de 16 ani și a rămas celebru pentru ”Vanghelioane”, gafele sale în exprimare și că ar fi făcut mulți bani în această peroadă. Despre acestea, despre familie și bani, a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

„Școala vieții este importantă dacă ești inteligent. Școala nu contează atât de mult dacă Dumnezeu îți dă minte”, consideră el. Recunoscut ca un gafeur în ale cuvintelor, Vanghelie își dă nota 6 sau 7 la limba română și a dat vina pe oboseală, atunci când a „comis-o”.

Marian Vanghelie: „Adversarii sunt speriați de mine”

Marian Vanghelie a afirmat că este mai puternic ca oricând, înțelept și atent. Și pregătit să se bată cu toată lumea. „Adversarii sunt speriați de mine. Sunt o voce puternică, că sunt Marian Vanghelie. Lumea mă consideră un om inteligent. La capitolul talent, spun că e de la natură. Am multe talente ascunse pe care nu pot să le spun aici”, a spus Marian Vanghelie.

„Cred că dacă nu intram în politică, azi eram poate printre primii cei mai bogați trei oameni din România. Nu-mi pare rău că am intrat în politică, am învățat lucruri pe care nu le puteam învăța doar din business. Am învățat lucruri și știu tot ce se întâmplă în această țară, înțeleg ce se întâmplă în Uniunea Europeană, înțeleg ce se întâmplă și în relațiile pe care ar trebui să le avem și cu țările din Europa de Est și cu cele din Europa Centrală. Am căpătat o experiență, nu-mi pare rău”, a precizat fostul edil.

”Nici unul din adversarii mei reali nu au supraviețuit. Au ajuns în pușcării”, a conchis Marian Vanghelie.

Advertisement

Marian Vanghelie: ”Eu fac bani și când dorm!”

Întrebat dacă a făcut mulți bani din politică, Marian Vanghelie a spus că poate face bani și când doarme.

”Dacă știi să faci lucruri, nu îți trebuie nimic. Banii în politică se numesc în felul următor. Faci politică, și indirect poți să faci și niște businessuri separate. Se numește că ai făcut bani în politică? Eu fac bani și când dorm! Când dorm, oamenii muncesc pentru mine. Am oameni foarte mulți care mă respectă, care au încredere în mine și fac bani și când dorm. Dacă eu ajung și vreau să dorm până la ora patru, eu în timpul ăla fac bani”, a spus Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie era bogat și înainte de 1990

”La Revoluție, aveam bani foarte mulți. Eram director comercial la Cooperație. Am mărit producție la papuci, pantofi. Dacă nu intram în politică azi eram poate cel mai bogat om din România. Nu îmi pare rău însă, fiindcă am căpătat experiență. Eu fac bani și când dorm”, a răspuns fostul edil sub tirului întrebărilor Denisei Rifai.

Intrarea în politică l-a făcut să fie nevoit să mintă în declarațiile de avere referitor la câți bani are. „Am spus mai puțin. Mi-a fost frică să spun real câți bani am ca să nu mă dea afară din partid Iliescu. Am fost cel mai bun primar din București. M-am bătut cu Traian Băsescu, cu serviciile secrete, cu Adrian Năstase”, a mai spus el.