ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Amănunte neștiute despre protagonista din Lacrimi la Marea Neagră. Cum arată İrem Helvacıoğlu, atunci când nu o vezi în serialul fenomen de la Kanal D. Foto

Avatar

Publicat

pe

La vârsta de 29 de ani, İrem Helvacıoğlu a tras lozul cel mare și a fost desemnată să fie protagonista serialului fenomen Lacrimi la Marea Neagră, care a ajuns și în România prin intermediului postului tv Kanal D. Succesul producției s-a resimțit și asupra tinerei actrițe, care a reușit să câștige de partea sa un public numeros, atât în Turcia, cât și la noi în țară.


Cine este İrem Helvacıoğlu, protagonista serialului Lacrimi la Marea Neagră de la Kanal D
İrem Helvacıoğlu s-a născut pe 2 februarie 1990 în Germania, însă având în vedere că familia ei provine din Antalya, ea a ajuns să locuiască în Turcia.
Frumusețea și talentul sunt principalele atuuri care au ajutat-o pe İrem Helvacıoğlu să aibă o ascensiune fulminantă în lumea artistică și să devină una dintre cele mai iubite actrițe din tânăra generație din Turcia.


La doar 29 de ani, protagonista serialului Lacrimi la Marea Neagră, difuzat la Kanal D, se bucură de un palmares bogat în lumina reflectoarelor, ea apărând în numeroase producții de televiziune. Tânăra a fost atrasă de actorie de la o vârstă fragedă și, odată cu întoarcerea în Turcia, a urmat cursurile Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.


Primul său rol l-a primit la 20 de ani, în serialul polițist „Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”. Irem a fost cooptată în distribuția unor producții TV care au făcut înconjurul lumii, precum serialul fenomen “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl – rol cadana Nurbahar), „Valea lupilor” (Kurtlar Vadisi – personaj Esra) și “Gunes” (Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D.


Irem este Nefes în Lacimi la Marea Neagră


Din aceasta toamna, Irem Helvacıoğlu revine în atenția publicului autohton, odată cu lansarea, în România, a producției turcești de succes “Lacrimi la Marea Neagră” (“Sen Anlat Karadeniz”), interpretand rolul principal feminin, Nefes Zorlu.
“Pentru interpretarea rolului Nefes, pentru a mă identifica perfect cu ea, am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru ca să fie perfect.
Tot timpul am ținut strâns legătura cu Osman Sinav, producătorul și regizorul producției, și cu scenariștii noștri de la care primeam indicații prețioase.
Cu toții s-au străduit să scoată din noi ce e mai bun pentru personajele noastre. M-a emoționat profund suferința personajului meu și, judecând după succesul serialului văd că am reușit să mă identific cu Nefes”, spune actrița despre personajul ei.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *