ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

Abuzat de Michael Jackson, Wade Robson vrea să-l desființeze pe Dave Chappelle pentru o glumă

Abuzurile lui Michael Jackson la adresa copiilor au făcut subiectul unui documentar produs de HBO intitulat Leaving Neverland. Pe marginea aceluiași documentar, Dave Chapelle a făcut câteva glume în noul său show de stand-up.

Avatar

Publicat

pe

Abuzurile lui Michael Jackson la adresa copiilor au făcut subiectul unui documentar produs de HBO intitulat Leaving Neverland. Pe marginea aceluiași documentar, Dave Chapelle a făcut câteva glume în noul său show de stand-up.


Leaving Neverland este construit în jurul relatărilor a doi tineri care pretind că au fost abuzați de Michael Jackson când erau copii. Dovezile în acest sens sunt numeroase, iar artistul a avut câteva procese pe marginea acestui subiect și pe timpul vieții. Cu toate acestea, Dave Chapelle atacă veridicitatea documentarului și face câteva glume pe marginea presupuselor victime. În mod previzibil, nu au fost toți încântați de glume.


Cel mai nou show de stand-up comedy al lui Dave Chapelle este intitulat Sticks & Stones. Acesta a fost publicat în mod exclusiv pe Netflix luni, pe 26 august. Printre subiectele pe care le tratează în spectacol, a făcut referire și la documentarul HBO despre viața lui Michael Jackson.


”Nu cred mârlanii ăștia.”, afirmă Chapelle la un moment dat în spectacol. Cu un limbaj foarte agresiv, continuă o serie de atacuri la adresa tinerilor din documentar, Robson și Safechuck. ”Mă gândesc, ce e vorba de Michael Jackson. Știu că mai mult de jumătate dintre oamenii din sală au fost molestați în viața lor, dar nu ai fost molestat de Michael Jackson, nu?”, afirmă Chapelle în show.


Ca să înțelegi mai bine contextul și tonul glumelor, cel mai bine ar fi să te uiți la show-ul lui Dave Chapelle de pe Netflix. În orice caz, Wade Robson nu a așteptat foarte mult timp de la lansare spectacolului până să contacteze publicația TMZ și să se plângă de referințele comediantului. În acel context, a clasificat conținutul lui Chapelle ca fiind ”dezgustător, iresponsabil și de neiertat”. Robson a insistat pe faptul că nu-i pasă personal dacă Chapelle îl crede sau nu, dar este de părere că ”putem face și ar trebui să facem mai bine decât atât” [pentru victimele de abuz].

Advertisement