ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

NECENZURAT

EXCLUSIV! Peste 22.300 de mașini, furate în România

Zeci de mașini dispar în fiecare zi în țara noastră, fie din fața blocului, fie din parcările de la magazine sau alte centre comerciale sau de altă natură.

Avatar

Publicat

pe

Zeci de mașini dispar în fiecare zi în țara noastră, fie din fața blocului, fie din parcările de la magazine sau alte centre comerciale sau de altă natură.

Ziarul Ring a obținut în exclusivitate numărul acestor mașini care „merg către alte zări”, fără acordul proprietarului.

Nu sunt doar mașini de lux

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGPR), în exclusivitate pentru Ziarul Ring, în listă nu sunt doar mașini de lux sau anumite mărci. În total, numărul acestora este de peste 22.300 de mașini furate.

Și se fură toate tipurile de mărci, toate tipurile de mașini, chiar dacă vorbim despre furturi realizate de grupuri organizate, în scopul valorificării acelor mașini, fie întregi, fie prin dezmembrare.

Sau chiar dacă vorbim despre autovehicule furate mai mult din teribilism, de către tineri sau rude ale propietarilor, mașini care sunt apoi abandonate și greu de găsit.

Loganuri lipsă

Zeci de Logan-uri pleacă de la proprietarii lor către drecții sau persoane necunoscute. În fiecare zi. Este, poate, cea mai furată mașină din România, dar acest lucru se explică și prin faptul că e una dintre cele mai frecvente mașini deținute de români.

Advertisement

Totuși, avem parte și de mașini de lux sau mai scumpe, care intră pe radarul bandelor de hoți și dispar fără urmă, multe luând calea altor țări.

Dispar din parcări

De exemplu, recent, pe 4 octombrie, a dispărut un Audi S 3 Cabrio, care poate ajunge la un preț de 85 de mii de euro. Dar sunt și mașini care valorează 30.000 – 40.000 de euro, care au dispărut din parcare sau din garajele proprietarilor: de la Toyota, la Mercedes sau chiar Porsche.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *