ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Schimbările pe care Anamaria Prodan a decis să le facă. Noul sezon al show-ului protagonistei este unul cu adevărat pe placul ei!

Anamaria Prodan este protagonista celui de-al optulea sezon al reality-show-ului difuzat de Antena Stars.

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Prodan este protagonista celui de-al optulea sezon al reality-show-ului difuzat de Antena Stars. Emisiunea, Prodanca. Punct şi de la capăt, va debuta pe micile ecrane începând cu 3 februarie, iar vedeta a vorbit despre proiect.

Anamaria Prodan anunță o adevărată revoluție a reality-show-ului

Anamaria Prodan a vorbit, în exclusivitate, despre noul ei reality-show. Fără să menajeze pe nimeni, vedeta a explicat că cel de-al optulea sezon este, în sfârșit, unul pe placul ei. Nu de altceva, dar, în sfârșit, ea este, cu adevărat, în prim plan.

”Noul sezon este, de fapt, proiectul vieții mele. A fost proiectul vieții mele și este. A ieșit atât de bine, de atât de mulți ani, de atâtea sezoane… Exact așa s-a numit: Prodanca (accentuează cuvântul, n. red.) și Reghe. Acum a rămas, așa cum trebuia să fie dintotdeauna: Prodanca. Acum e Prodanca. Punct și de la capăt. Și alături am familia”, ne-a spus, în exclusivitate, Anamaria Prodan.

Mai mult decât atât, vedeta a explicat și decizia de a face, din nou, un sezon al show-ului. Și recunoaște ea, a fost momentul în care a simțit că are ceva de spus, cu adevărat, în lumea televiziunii. În plus, dezvăluie Anamaria Prodan, i s-a oferit posibilitatea să facă lucrurile așa cum vrea ea.

”A fost la fel, pe toate site-urile mele de socializare, mă întreba lumea de ce nu revin. Îmi spuneau că vor să ne vadă, din nou, în reality. Atunci am zis, vorbind cu cei din Antena, să revin. Ziceam: `Știi ceva? Hai să îl facem. Și să îl facem cum trebuia să îl facem de la început`.”, mai spune Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, înțepături pentru Reghe în noul show

În altă ordine de idei, susține Anamaria Prodan, acum show-ul care va fi difuzat la Antena Stars nu va avea parte de intruziunile altor personaje din jurul ei. Și, fără să nominalizeze, sexy-impresara se referă, cu siguranță, la viitorul fost soț al ei, Laurențiu Reghecampf.

Advertisement

”Acum nu o să mai bag eu pe altcineva în ciorba mea, cineva care nu merita să fie la momentul respectiv. Era forțat cu cerul și pământul, dar el era ”Soarele”, ”Luna”, era tot… Și s-a văzut ce s-a întâmplat: a retrogradat. Adică, dacă oamenii nu sunt făcuți să fie campioni, câștigători, nu vor putea niciodată să reziste la presiune.

Și nu vor putea niciodată să reziste în lumea care contează. Tocmai de asta, acest reality trebuie să se numească Prodanca. Punct și de la capăt. Și ne distrăm foarte tare”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

O echipă de filmare îi este alături Anei atât în România, cât şi în Statele Unite ale Americii. Bebe, acum deja adolescent, Rebeca şi Sarah, două femei în toată regula, prima stabilită în New York şi cealaltă întoarsă acasă, în urma unor accidentări repetate la baschet şi Nuţi, bona, menajera şi în acelaşi timp criticul cel mai acerb şi prietena cea mai bună a Anei, dar şi cei mai buni prieteni ai Anei vor fi prezenţele constante din viaţa protagonistei.