ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

O durere cumplită pentru Cătălin Bordea. Decesul celei mai importante persoane din viața acestuia l-a dărâmat

Cătălin Bordea, îngenucheat de durere. Mama artistului s-a stins din viață la 55 de ani, după ce în urmă cu 6 ani fusese diagnosticată cu cancer.

Avatar

Publicat

pe

Cătălin Bordea, îngenucheat de durere. Mama artistului s-a stins din viață la 55 de ani, după ce în urmă cu 6 ani fusese diagnosticată cu cancer. La momentul respectiv vedeta de la Antena 1 a oferit mai multe detalii.

Cătălin Bordea, îndurerat după pierderea mamei sale, Mihaela. Mama comediantului a murit la 55 de ani, după o luptă grea

Cătălin Bordea traversează o perioadă dificilă și este îndurerat după pierderea mamei sale, Mihaela. Mama comediantului a murit la 55 de ani, după o luptă grea. În anul 2017 a primit o veste neplăcută de la medici: cancer.

Juratul de la iUmor se pregătește acum pentru înmormântarea femeii care i-a dat viață. Aceasta urmează să fie condusă pe ultimul drum în localitatea natală, conform botosaninews.ro. Mama artistului își va dormi somnul de veci în cimitirul din Todireni, județul Botoșani.

Până în aceste momente vedeta de la Antena 1 nu a oferit nicio declarație pe marginea subiectului. Ultimele postări făcute de fostul co-prezentator de la Xtra Night Show sunt de la filmările emisiunii iUmor.

Cel mai probabil Cătălin Bordea va anunța ce se întâmplă cu el în aceste momente, fiind foarte activ în social media. Comediantul nu a avut o relație foarte apropiată cu mama sa, fiind crescut de bunică de la vârsta de 2 ani.

Cătălin Bordea, detalii despre boala de care suferea mama sa

Cătălin Bordea a oferit o serie de detalii despre boala de care suferea mama sa, Mihaela Bordea. Vedeta de la Antena 1 nu s-a ferit niciodată să discute despre acest subiect sensibil din viața personală și relația cu familia.

Advertisement

„Eu cred din tot sufletul în puterea bunului gând, chiar dacă câteodată răutatea cotidianului mă năpădeşte și mă transformă, încerc din răsputeri să revin la lumină. 

Sunt oameni care mi-au spus și aproape m-au convins că optimismul meu este forțat și simulat, însă azi viața mi-a dat încă un semn că nu e așa, că e ereditar”, a spus Cătălin Bordea la un moment dat, mai arată sursa citată anterior.

„Mama mea a trecut printr-o perioadă îngrozitoare fără să își piardă zâmbetul de pe buze, fără să se plângă și fără să deranjeze pe nimeni. Și această stare a ajutat-o în proporție de cincizeci la sută să fie bine. Culmea e că după tot ce a îndurat, mama mea a făcut o glumă și am râs din tot sufletul amândoi.

Mi-a zis: «Cătăline, am o veste proastă și una bună. Aia proastă e că în urma chimioterapiei mi-a căzut părul și aia bună e că acum semănăm leit»”, mai spunea în 2017 juratul emisiunii iUmor.