ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mădălina Ghenea, suferință enormă. ”Aș vrea să te scot din poze ca să te pot îmbrățișa!”

Avatar

Publicat

pe

La fix un an de când celebrul fotograf italian Pietro Coccia a amurit, Mădălina Ghenea a ținut să îl comemoreze printr-o postare pe Instagram. Din câte se pare, românca suferă în continuare după prietenul ei drag.

Mădălina Ghenea, mesaj sfâșietor

Fiind considerat unul dintre fotografii-minune ai Italiei, Pietro Coccia s-a stins din viață anul trecut, pe data de 3 iunie, la vârsta de 56 de ani, în propria locuință. Bărbatul suferea de diabet.

„Pietro meu, amicul meu drag, un an fără tine, ce durere, curg lacrimile, îmi lipsești atât de mult! Aș vrea să te scot din pozele astea, ca să te pot îmbrățișa cu adevărat. Nu avem nimic când venim pe lume și nu luăm nimic cu noi când plecăm, dar lăsăm un mare gol cui rămâne”, a scris Mădălina Ghenea pe rețelele de socializare.

Cine este Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai faimoase actrițe din România și nu numai. Aceasta s-a născut la data de 8 august 1987, la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă, aceasta s-a aflat în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian. Vedeta a absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina.

Viața ei este atent urmărită de paparazzi. A avut relații cu personalități precum Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan și Vito Schnabel. Conform cancan.ro, aceasta s-ar fi logodit pentru a cincea oară, de data aceasta cu milionarul italian Leonardo Maria Del Vecchio. Leonardo Maria Del Vecchio are vârsta de 32 de ani și este un model celebru la rându-i. De asemenea,  este fiul fondatorului firmei Luxottica. Tatăl acestuia era denumit, în 2019, conform Forbes,  cel mai bogat om de afaceri din Italia.

Mădălina Ghenea este mama unei fetițe superbe, iar tatăl copilului ei se numește Matei Stratan. Cei doi au pus punct relației la scurt timp după nașterea copilei.

Advertisement