ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Anamaria Prodan, confundată cu o prostituată. Cine a abordat-o pentru servicii pe bani: ”Credeți că aveți voi bani pentru mine?”

Anamaria Prodan a pățit rușinea vieții ei. Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost confundată cu o prostituată.

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Prodan a pățit rușinea vieții ei. Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost confundată cu o prostituată. Vedeta a povestit că întâmplarea nefericită s-a petrecut în 2015, când a intermediat transferul jucătorului grec Georgios Samaras, în vârstă de 34 de ani, de la West Bromwich Albion la clubul de fotbal Al-Hilal.

Doi bărbați au abordat-o pe Anamaria Prodan și au întrebat-o cât costă o noapte. Ce a urmat după ce aceștia și-au dat seama că nu este prostituată

Soția lui Laurențiu Reghecampf a fost confundată cu o prostituată. Totul s-a întâmplat acum câțiva ani, într-un restaurant de fițe din Londra. Anamaria Prodan, unul dintre cei mai cunoscuți agenți de fotbal români ai momentului, și-a amintit cum doi bărbați au confundat-o cu o prostituată, în restaurantul londonez.

Necunoscuții au văzut-o pe impresară afară, la fumat, și au crezut că este o femeie care se vinde pe bani. Anamaria Prodan era bine îmbrăcată, astfel că bărbații au întrebat-o ce preț are.

Anamaria Prodan i-a pus la punct pe cei care au făcut-o prostituată

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Ce le-a spus Anamaria Prodan bărbaților

„Le-am zis râzând: Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră. Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, a povestit Anamaria Prodan, potrivit gsp.ro.

Advertisement

Acel moment a făcut-o pe Anamaria Prodan să îi pară rău că este femeie.

„Nu există bărbat care să nu se gândească să meargă cu tine. Eu nu judec, pentru că am trăit printre bărbați. Ei sunt făcuți pentru a fi vânători. O femeie puternică rămâne prietenă și cu cel care încearcă”, a precizat Anamaria Prodan.