ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum a ajuns să arate văduva lui Adrian Pintea, Lavinia Tatomir, la 12 ani de la moartea actorului FOTO

Cum a ajuns să arate văduva regretatului actor Adrian Pintea, Lavinia Tatomir, la 12 ani de la moartea sa.

Avatar

Publicat

pe

Cum a ajuns să arate văduva regretatului actor Adrian Pintea, Lavinia Tatomir, la 12 ani de la moartea sa. S-a recăsătorit, iar greutățile întâmpinate după trecerea în neființă a fostului soț nu au pus stăpânire pe chipul său.


Cum a ajuns să arate văduva lui Adrian Pintea, Lavinia Tatomir, la 12 ani de la moartea actorului


În data de 9 octombrie, actorul Adrian Pintea ar fi împlinit 65 de ani. El a plecat dintre noi la doar 52 de ani, pe 8 iunie 2007. A adus o contribuție deosebită scenei și cinematografei românești și a rămas în mintea românilor pentru rolul din pelicula ”Iancu Jianu”. Trecerea sa în neființă a survenit în urma unui șoc septic post-implant dentar, care a decompensat o hepatită cronică, de tip B, acutizată în urma unui mod de viață boem. În ultimele luni de viață, haiducul de odinioară a fost cuprins de depresie și neputință. Nu mai ieșea din casă decât camuflat, dar transformarea, cauzată de starea sa de spirit instabilă, era vizibilă. Au urmat serii de tratamente.

Încercările au fost în zadar. Acum, s-au adunat deja 12 ani de la trecerea sa în neființă. Unul dintre oamenii rămași pe Pământ, care mai poartă o bucățică din celebrul haiduc, este Lavinia Tatomic. Cei doi s-au cunoscut când el avea 43 de ani, iar ea 16. Diferența de vârstă nu i-a împiedicat să se iubească, așa că în 2000 au devenit soț și soție. După moartea actorului, Lavinia a suferit enorm, dar a știut că viața trebuie să meargă mai departe. În 2004, și-a refăcut viața și s-a măritat cu medicul craiovean Laurențiu Cârstea.

A plecat din București pentru a-și urma actualul soț

În prezent, Lavinia nu mai locuiește în Capitală, unde stătea împreună cu fostul soț, ci a decis să își urmeze actualul partener de viață. Și-a vândut apartamentul în care ea și Pintea locuiau, în urmă cu mulți ani, și a luat-o de la capăt pe aceleași plaiuri, dar în altă zonă. S-a mutat în Craiova, unde lucrează ca medic specialist psihiatru la Spitalul Filantropia Craiova.
„Nu mă mai leagă absolut nimic de București, am vândut apartamentul care era în proprietatea mea, puteți să verificați. Acum sunt în Craiova. La mormânt la Adrian mă duc când am timp, însă se ocupă cineva în permanență de el”, a spus femeia, pentru click.ro.

Lavinia și-a găsit sufletul pereche

În vârstă de 39 de ani, văduva lui Adrian Pintea arată mai bine ca oricând. Greutățile întâmpinate după decesul actorului nu au pus stăpânire pe chipul ei, ba chiar în cele mai recente imagini publicate de ea pe rețelele de socializare radiază de fericire, ceea ce demonstrează că și-a găsit sufletul pereche.

„Soțul meu nu a suferit niciodată de cancer. Decesul său a survenit în urma unui șoc septic post-implant dentar (lucru pe care, cu discreție, l-am ținut cât mai la distanță de presă) care a decompensat o hepatită cronică tip B, acutizată în urma unui mod de viață nu tocmai sănătos, specific boemei lumii teatrului, în tinerețile zburdalnice.

Advertisement

Lavinia, alături de actualul soț

Am tăcut ani de zile și am îndurat tot felul de acuze, chiar din partea familiei soțului meu, cu toate că, pe lângă un dosar medical impresionant, dețin fotografii document înfățișându-l pe soțul meu, Adrian, care ar putea arunca lumea medicală, și nu numai, în aer, într-un război al acuzațiilor, și m-ar putea oricând absolvi de tot felul de vini imaginare și acuzatii fără fond”, a spus Lavinia.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *