ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lucruri neștiute despre Rebecca Prodan. Dezvăluiri bombă făcute chiar de fata Anamariei Prodan

Avatar

Publicat

pe

Rebecca Prodan Dumitrescu face dezvăluiri despre viața sa. Ce mărturisiri deosebite a făcut fiica cunoscutei impresare?

Rebecca Prodan, dezbăluiri neașteptate

Deși extrem de tânără, Rebecca Prodan Dumitrescu se bucură de o viață impresionantă, lipsită de griji și deja trasată minuțios încă de la naștere. Tânăra provine dintr-o familie extrem de cunoscută, fiind fiica impresarei Anamaria Prodan și a lui Tibi Dumitrescu. Deși n-a crescut exclusiv sub privirile tatălui său, sportiv de performanță, l-a avut alături de Laurențiu Reghecampf care să o vegheze și să o îndrume.

Dacă Sarah a ales să preia ștefeta de la tatăl ei, Rebecca s-a dus într-o zonă maleabilă și extrem de creativă. Tânăra a vorbit despre personalitatea sa într-un interviu pentru fanatik.ro. Multi au putut să o observe în aparițiile la diverse televiziuni și în propriul serial al familiei extrem de calmă, tăcută, cu bun simț, iubitoare și simplă.

Tânăra se caracterizează ca fiind un om în adevăratul sens al cuvântului, care deține o educație perfectă și are un bun simț incredibil, pe care n-ar vrea să-l piardă. Deși mulți au pus-o din start în categoria celor introvertiți, ea se consideră pe undeva la mijloc.

„În orice caz nu sunt o fire care își dorește să iasă în față cu orice preț doar de dragul publicității. Îmi doresc să ies în față cu ceva din care lumea poate să învețe ceva și să ia exemplu. Ai văzut și de la primul răspuns că sunt o modestă… (râde)”, a mai mărturirit fiica impresarei Anamaria Prodan.

Rebecca Prodan, dezvăluiri neașteptate despre viața ei și primii pași în lumea fotbalului

„Fotbalul aduce atâta bucurie…”

„Mi-am dorit să aplic ceea ce m-au învățat familia și școala. Încet, încet, noi, cei patru frați, trebuie să ducem mai departe micul imperiul pe care părinții nostru l-au construit de la zero. Fotbalul aduce atâta bucurie… Eu sunt omul care ascultă și învață. Și oamenii de la Hermannstadt au fost foarte OK, nu m-am simțit nicio clipă privită ca o… hai să zic ciudățenie… Nu sunt nici prima, nici ultima femeie în structura de conducere a unui club de fotbal.”
Rebecca Dumitrescu 

Advertisement