ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe. ”Nu se vor mai putea ascunde!” Acum s-a aflat! | EXCLUSIV

Avatar

Publicat

pe


De câțiva ani încoace, gura lumii nu mai tace. Cârcotașii sunt pe urmele soților Reghecampf, pentru a vedea dacă aceștia mai sunt ori ba împreună. Supozițiile s-au potolit pentru o perioadă, însă au revenit în vara anului precedent, după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa. Agresiunea ar fi avut la bază gelozie, și nu inconveniente, după cum a explicat impresara. Pumnul a fost luat, veștile au continuat…și mai vine și reality-ul familiei, unde cuplul nu se va mai putea ascunde. Adevărul despre relația celebrului cuplu.


Adevărul despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghe


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost căsătoriți din iunie 2008. Pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, iar relația lor trece, spre surprinderea multora, testul timpului. Dar ce se întâmplă, de fapt, în spatele ”reflectoarelor”?

Celebrul cuplu face subiectul presei în România, iar vești cum că iubirea lor s-a risipit au existat întotdeauna, dar mai cu seamă din vara anului 2019 încoace, când impresara l-a ”pedepsit” pe antrenorul Astrei, Dan Alexa. A părut o criză de gelozie, scriau publicațiile.

”Nu se vor mai putea ascunde. Totul va fi filmat”

Povestea a început în holul de lângă vestiare, la stadionul din Giurgiu, după meciul Astra-FC Botoșani (2-2). Anamaria Prodan a avut o discuție aprinsă cu Alexa, care s-a sfârșit cu un pumn îndreptat spre obrazul stâng al antrenorului. Gestul afaceristei a fost pus pe seama geloziei, mai ales că tabloidele au relatat la acea vreme o relație mai mult decât apropiată între cei doi. Atunci, mărul discordiei a fost o brunetă, cu forme apetisante, prezentă și ea la meci, lucru care ar fi înfuriat-o pe managera lui Alexa.


Peste întâmplare a trecut timpul, însă dovezile abia acum vin. Anamaria Prodan va fi protagonista reality show-ului ”Prodanca și Reghe”, pentru care se va filma 24 de ore din 24, difuzat pe Antena Stars. Surse din anturajul impresarei au dezvăluit pentru Impact.ro că odată cu apariția emisiunii pe micile ecrane viața lor va fi pusă pe tapet, astfel că supozițiile conform cărora relația dintre ea și soț scârțâie se vor sfârși.
”În reality vom vedea dacă este adevărat că între Reghe și Anamaria există o ruptură și că sunt la un pas de divorț, așa cum s-a speculat în ultimele luni. Dragostea nu mimează. Ea se simte, se trăiește. Telespectatorii vor vedea multe momente de pasiune intensă între cei doi, de asta că asigur. Unele imagini chiar vor fi la limita decenței. Desigur, telespectatorii vor vedea și multe discuții între ei, pentru că Ana are o personalitate puternică, se aprinde ușor. Nu se vor mai putea ascunde acum, pentru că totul va fi filmat”, au spus sursele menționate.

Advertisement