ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Eleva din Oradea care și-a înjunghiat profesorul, arestată pentru tentativă de omor. Și-ar fi premeditat atacul

Eleva din Oradea care și-a înjunghiat profesorul a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Avatar

Publicat

pe

Eleva din Oradea care și-a înjunghiat profesorul a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor. Apar noi informații despre incidentul grav care a avut loc, luni, la Colegiul Tehnic Traian Vuia.

Eleva din Oradea care și-a înjunghiat profesorul a fost arestată preventiv


Atacul care a avut loc chiar în biroul directoarei, acolo unde fata de 16 ani a fost chemată, ar fi fost premeditat, susțin procurorii. Totul s-a petrecut în fața mamei sale și a profesorilor. Eleva le-a mărturisit anchetatorilor că a planificat agresiunea.


Ea ar fi fost furioasă pe dascălul, care i-a căzut victimă, pentru că era sever cu ea. Ceea ce a scos-o din minți a fost faptul că acesta a reclamat-o, după ce a prins-o că se întâlnea, noaptea, în internat, cu iubitul ei.

Eleva și-a pus planul la punct înainte de a ajunge în biroul directorului unității de învățământ. Astfel, a ascuns un cuțit în geacă. În momentul discuțiilor, adolescenta a scos obiectul și l-a înjunghiat pe profesor în spate.


„Pe fondul unor discuţii contradictorii legate de anumite conduite ale acestei persoane în internatul colegiului”, a transmis procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Cristian Ardelean, pentru Observator News.

„A scos un cuţit cu o lungime de 34 de centimetri”

„A scos un cuţit cu o lungime de 34 de centimetri, lama de 21 de centimetri pe care îl avea ascuns în mâneca hainei de la mâna stângă”, a adăugat procurorul cu privire la acest caz.
Viața profesorului a fost pusă în pericol

Advertisement


Atunci când a ajuns la audieri, fata a fost întâmpinată de reporteri. Fiind întrebată care a fost motivul pentru care l-a înjunghiat pe dascăl, a avut o reacție agresivă: „E problema ta”, acesta a fost răspunsul dat de adolescentă unui jurnalist.

Colegii și profesorii nu se așteptau ca adolescenta să comită o asemenea faptă. În trecut, nu a provocat probleme. Ba chiar, era considerată o elevă model, având bursă de studiu. Acum, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.


Profesorul, în vârstă de 41 de ani, a fost transportat de urgență la Spitalul Judeţean Oradea. El a fost supus unei operații, iar acum se află internat la secția de Terapie Intensivă. Medicii spun că viața i-a fost pusă în pericol, iar leziunile necesită cel puțin 40 de zile de îngrijire medicală.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *