ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, haine de 300.000 de euro în aeroport. Cum au putut să se îmbrace

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au obișnuit publicul cu o imagine îndelung studiată. Apar îmbrăcați bine și poartă bijuterii scumpe.

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au obișnuit publicul cu o imagine îndelung studiată. Apar îmbrăcați bine și poartă bijuterii scumpe. Toată lumea vede pe rețelele de socializare părți din viața aceasta opulentă pe care o duc. Genți de firmă, ceasuri valoroase, pantofi prețioși. Se vede cu ochiul liber că tot ce face parte din dressingurile lor este costisitor. Și dacă trăiesc la un nivel înalt, așa se prezintă cu fiecare ocazie.

Cei doi au fost iviți în aeroport, unde au arătat din nou că luxul face parte din viața lor. Un alt argument care susține asta este că până și patrupedul familiei purta mândru la gât o zgardă Louis Vuitton. Apariție scumpă în aeroport. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au impresionat cu ținutele lor

Anamaria Prodan este cea mai bogată femeie din România și i se poate atribui ușor denumirea de ”divă” sau ”vedetă”. Nu stă la coadă la supermarket, nu știe cât costă facturile, nu se interesează înainte cât valorează un bilet la film și nu are griji la început de an, când cei trei copii ai cuplului încep școala. Impresara se ocupă doar să facă bani. Iar dacă ajungi la un nivel financiar înalt, acolo prestezi. Drept dovadă și episodul din aeroport.


Fotoreporterii Click au imortalizat câteva scene cu celebra familie, care s-a întors în România din Dubai, acolo unde au o casă din curtea căreia se vede hotelul Burj al Arab. Ana, Laurențiu și Bebeto păreau să fi fugit de la vreo prezentare de modă, nu din avion, dat fiind că purtau haine de la cele mai excluiviste branduri internaționale. Numai ținuta anei a costat 100.000 de euro. În schimb, Reghe a fost mai modest. Ținuta sa a însumat aproape 4.000 de euro.

Ogarul italian avea și el 600 de euro la gât
Nici mezinul familiei nu a fost mai prejos. Bebeto a purtat un trening Nike de 250 de euro și adidași Yeezy de 1.700 de euro. Și dacă detaliile acestea nu v-au dat pe spate, stați să vedeți cățelul.
Cei trei nu au plecat cu taxiul din aeroport, ci fata Anei și-a făcut apariția în parcarea aeroportului la volanul Maybachului său în valoare de 200.000 de euro, cedându-i ulterior locul de șofer lui Reghe. Rebeca a fost însoțită de patrupedul familiei, un ogar italian în valoare. 5.000 de euro, ce avea la gât o zgardă marca Louis Vuitton, care pe e-bay costă aproape 600 de euro. De altfel, ar fi fost și păcat ca tocmai cel mai mic suflet din familie să fie lăsat deoparte.

Advertisement