ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anca Țurcașiu nu mai arată cum o știam cu toții. Schimbarea care i-a lăsat pe toți fără cuvinte

Anca Țurcașiu a debutat la 14 ani în lumea artei, în filmul ”De dragul tău, Anca!”. De când a pășit în lumina reflectoarelor și până acum, fizic, nu s-au schimbat multe la ea.

Avatar

Publicat

pe

Anca Țurcașiu a debutat la 14 ani în lumea artei, în filmul ”De dragul tău, Anca!”. De când a pășit în lumina reflectoarelor și până acum, fizic, nu s-au schimbat multe la ea. Cariera sa a adunat mulți ani, astfel că acum a dorit să își surprindă publicul cu o schimbare de look, afișând un alt zâmbet precum odinioară, ”unul blond”.


Anca Țurcașiu nu mai arată cum o știam cu toții


Anca Țurcașiu (49 de ani) a cucerit publicul datorită calităților vocale și prin rolurile din filmele ”A doua cădere a Constantinopolului” și ”Miss Litoral”, cu melodiile sale sensibile, dar și cu cântecele pentru copii. De asemenea, artista a jucat în muzicalul de mare succes ”Chicago”, la Teatrul Național București și în spectacolul ”Interpretul”, de la Teatrul Foarte Mic, dar și în spectacolul caritabil pentru copii ”În așteptarea lui Moș Crăciun” de la Opera Română.


De la ”Miss Litoral” și până acum au trecut mai bine de 20 de ani. Cu toate acestea, trupul artistei încă poate trece prin forma unui corp perfect lucrat, dacă vă reamintiți unele secvențe din pelicula cu pricina. Cât despre cum se menține, Anca a declarat într-un interviu acordat revistei VIVA! că în spatele fizicului impresionant stau eforturi, dar nu de azi, ci de 30 de ani, când a hotărât să devină ovo-lactovegetariană.


Schimbarea care i-a lăsat pe toți fără cuvinte


„Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă(…) E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănând foarte calculat, foarte atent”, a explicat artista.

Noua Anca Țurcașiu


Și dacă trupul i-a rămas la fel, nu și coafura. Vedeta a decis ca după atâta amar de vreme cât a fost șatenă, să schimbe situația la 180 de grade, aducând raze de soare în părul ei. Astfel, după cum a scris pe Instagram, în descrierea unei poze, de acum are un ”zâmbet blond”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *