ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anamaria Prodan, de nerecunoscut. Ipostaza cu care impresara și-a surprins fanii

Vedeta a mărturisit că este pasionată de mâncare, dar știe când să spună stop pentru a nu risca să ia în greutate, iar din când în când ține dietă.

Avatar

Publicat

pe

Anamaria Prodan este o femeie care întoarce toate privirile la evenimentele la care participă. Vedeta a mărturisit că este pasionată de mâncare, dar știe când să spună stop pentru a nu risca să ia în greutate, iar din când în când ține dietă.

Anamaria Prodan își surprinde mereu fanii cu fotografiile pe care le postează pe internet

Prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche are o mulțime de fani pe rețelele de socializare și îi surprinde mereu cu fotografiile pe care le postează.

Anamaria Prodan nu se sfiește să pozeze în costum de baie și uneori pune chiar și poze topless, spre deliciul celor care o urmăresc. Vedeta are un corp de invidiat, deși mărturisește că adoră să mănânce.

„Eu iubesc să mănânc, cred că de-asta m-am născut. Să mănânc mult, mult! Dar știu de fiecare dată când să spun stop. Atunci când vreau să țin un regim, îl țin la sânge, iar rezultatele se văd imediat”, a declarat Anamaria Prodan.

Ea a mai spus că soțul ei putea fi un bun bucătar dacă nu ajungea fotbalist. „Laurențiu, dacă n-ar fi fost fotbalist, sigur ajungea un foarte bun bucătar”, a mărturisit prezentatoarea de la Pro TV.

Advertisement

Vedeta a mai spus că atunci când nu se află pe platourile de filmare pentru emisiunea

Gospodar fără pereche se ocupă de curățenie și își aranjează casa.

„Fac curat împreună cu fetele pe care le-am luat special pentru curățenie. Nu stau degeaba, le ajut de fiecare dacă. Îmi fac mereu timp să-mi aranjez casa, să arate așa cum trebuie și să fie curată. La orice oră, eu sunt gata să ajut. Dacă mă trezești și noaptea din somn și ai nevoie de mine, eu pun mâna la muncă. Trebuie doar să-mi ceri ajutorul și să fii sigur că-l vei primi imediat”, a declarat Anamaria Prodan.