ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Luis Lazarus nu o duce deloc rău. Cum arată bolidul de fițe, de 60.000 de euro, dăruit iubitei sale

Avatar

Publicat

pe

Luis Lazarus a dispărut de pe micile ecrane, dar se pare că are câteva afaceri din care își câștigă un trai deloc rău. Acesta își răsfață iubita la maximum, iar recent i-a dăruit un bolid de nu mai puțin de 60.000 de euro.

Luis Lazarus i-a luat iubitei sale un bolid de 60.000 de euro

A fost prezent multă vreme pe micile ecrane, în special în perioada de început a show-ului lui Dan Capatos și nu numai. De o bună perioada a decis să se retragă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor și să se dedice afacerilor sale. Se pare că îi merge excelent, motiv pentru care i-a dăruit recent iubitei sale un bolid de 60.000 de euro. Maria Andrei Lazăr sau LouLou și-a aniversat ziua de naștere alături de prietenii apropiați și desigur alături de iubitul său. Printre invitații de seamă s-au numărat și: Claudia Ghițulescu, Rocsana Marcu, Florin Grigore, Bianca Rus, Florin Burscau, Costin Mărculescu, Sorin Mărcuş, Silvana Riciu, Mihai Băjinaru, Bogdan Tommo sau Nicolae. Luis Lazarus nu a fost deloc discret, așa că s-a lăudat cu cadoul impresionant pe care i l-a cumpărat iubitei sale.

“E logodnica mea, iar anul viitor în aprilie facem 10 ani de când suntem împreună. Aş zice că e o relaţie longevivă, mult mai lungă decât a unora care s-au căsătorit şi au divorţat în 10 ani. Cadoul? Stă în garaj şi o să-l vedeţi în miniatură pe tort. Este o maşină, un jeep Range Rover sport noul face night”
Luis Lazarus (Sursa: click.ro)

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *