ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Colegul lui Selly de la 5GANG, diagnosticat cu o boală rară. Va trebui să ia tratament toată viața

Avatar

Publicat

pe

Fanii au fost șocați! Unul din membri 5GANG a dezvăluit că suferă de o boală rară. Despre care din cei cinci tineri e vorba și ce tratament trebuie să ia acesta pe tot parcursul vieții?

Colegul lui Selly din 5GANG se luptă cu o boală rară

Din păcate, unul din membri 5GANG a aflat mult prea devreme ce înseamnă responsabilitatea și suferința. În cadrul seriei „Viața bate vlogul”, cei mai cunoscuți youtuberi de la noi și-au dezvăluit poveștile. Printre invitați s-a aflat și cunoscutul coleg al lui Selly –Pain. Deși în vlog-uri prezintă mereu naturalețe și bucurie, mărturisirile l-au făcut să-și piardă zâmbetul de pe față. Tânărul a fost diagnosticat cu o boală care afectează tiroida și care i-a încetinit creșterea.
Majoritatea fanilor săi știu că glumele legate de înălțimea sa nu s-au oprit nici după ce s-a afișat asumat pe YouTube. Dacă în urmă cu câțiva ani îi era rușine de înfățișarea sa, acum este mai fericit decât niciodată de ceea ce a ajuns să fie și de faptul că în cele din urmă povestea sa tristă ar putea fi un exemplu pentru ceilalți.

Pain, unul din membri 5 GANG, poveste emoționantă despre viața sa

„Mi-era rușine de felul în care arătam”

„De la eșec poți ajunge la succes! Pe la 10 ani m-am apucat de YouTube, eram supraponderal, dar nu mă filmam pe mine, ci făceam clipuri cu și despre gaming. Câteodată nu îmi inregistram nici vocea, pentru că era pițigăiată și nu-mi plăcea de mine. Eu nu mă expuneam pentru că mi-era rușine de felul în care arătam. La liceu eram foarte mic de statură, iar acolo au început colegii să-și bată joc de mine. La 1,4 metri aveam 90 de kilograme. Am început să fac sport, înot, făceam tracțiuni. În cele din urmă, s-a dovedit faptul că problema mea cu înălțimea era din cauza glandei tiroide, de asta eu m-am dezvoltat mai greu la înălțime. De atunci, iau pastile zilnic. La început luam trei, acum iau doar una, dar trebuie să fac asta pe tot parcursul vieții, pentru că poate avansa și pot avea probleme grave”
Pain, membru 5GANG

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *