ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

SANATATE

Boala fiului Andreei Bănică. Artista a povestit clipele de disperare: „Mi se rupea sufletul”

Andreea Bănică și soțul ei s-au confruntat cu momente grele după ce fiul lor, Noah, a fost diagnosticat cu enterocolită.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Bănică și soțul ei s-au confruntat cu momente grele după ce fiul lor, Noah, a fost diagnosticat cu enterocolită. Cântăreața a vorbit pe rețelele de socializare despre stările prin care a trecut știindu-și copilul bolnav. Cel mic și-a revenit și acum este bine.

Fiul Andreei Bănică, diagnosticat cu enterocolită. Artista a povestit ce stări au încercat-o cât timp Noah a fost bolnav

Andreea Bănică a devenit mamă pentru a doua oară pe 16 noiembrie 2017, când l-a adus pe lume pe Noah. Vedeta a mărturisit atunci că a rămas însărcinată din întâmplare, după ce și-a tratat unele dereglări hormonale la hipofiză. Chiar și așa, bucuria că va fi mamă a doi copii a fost imensă, iar băiețelul a fost primit ca o minune în sânul familiei. Noah are astăzi deja 3 ani, iar, odată cu creșterea lui, au apărut și situațiile tensionate. După cum se spune în popor: „copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari”.

Andreea Bănică, alături de copiii ei, Noah și Sofia

A simțit-o și Andreea pe pielea ei. Noah a fost diagnosticat cu enterocolită și a fost nevoit să urmeze un tratament și un regim alimentar strict. Deși o afecțiune întâlnită adesea în rândul celor mici, pentru părinți, și un dinte căzut poate însemna un motiv de îngrijorare. Vedeta a vorbit pe pagina ei de socializare despre sentimentele trăite în perioada cât fiul i-a fost bolnav. Noah și-a revenit și în prezent este bine.

„Nu exista nicio bucurie mai mare pentru un parinte decat sa isi stie puiul bine. Saptamana trecuta, Noah a avut enterocolita si mi se rupea sufletul sa il vad bolnavior si sa nu pot sa ii iau durerea cu mana. Dupa tratament si regim alimentar, in sfarsit este mai bine si rasuflam usurati. 🙏 Va multumesc tuturor pentru mesaje si intrebari si pentru energia buna pe care mi-ati trimis-o in ultime zile”, a fost mesajul plin cântăreței de pe contul ei de Instagram.

Vedeta nu-și mai dorește copii

Deși în urmă cu ceva timp a dezvăluit că și-ar mai fi dorit și alți copii care să îi înveselească zilele, Andreea Bănică a explicat care sunt motivele pentru care ea și partenerul său de viață au hotărât să se oprească la doi moștenitori. Singurul regret al vedetei este doar faptul că nu s-a grăbit atunci când a ales să devină mamă, Noah și Sofia aducându-i multe bucurii.

În prezent, ajunsă la 42 de ani, cântăreața nu-și mai dorește și alți copii, motivând că îi place statutul de mamă tânără. În plus, aceasta spune că, dacă ar decide să mai facă, este posibil ca mai încolo să nu mai înțeleagă așa de bine nevoile copiilor ei.

Advertisement

„Este suficient. Mi-ar plăcea să înțeleagă toată lumea că ne-am oprit la doi copii și că suntem fericiți așa cum suntem. Mi-ar fi plăcut să fac mai mulți copii poate mai devreme. Pe la 25 de ani mi-ar fi plăcut să fac 2-3 copii, dar așa a fost momentul să fie acum.

La 38 de ani să-l fac pe Noah… Este bine. Vreau să fiu o mamă tânără și cu concepții actuale, nu vreau să ajung la 50 de ani și să nu-mi înțeleg copilul. Mi-aș fi dorit să fiu o mamă și mai tânără, să se mândrească copiii mei cu mine. Când eram mai mică îmi plăceau copiii care aveau mame tinere”, a declarat Andreea Bănică pentru revista Viva.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *