ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

A pierdut lupta cu anorexia la 24 de ani. O influenceriță care povestea comunității despre boala sa a murit de foame

O creatoare de conținut de pe Instagram, care și-a povestit călătoria ei în lupta cu anorexia pe rețelele sociale, a murit la vârsta de 24 de ani.

Avatar

Publicat

pe

O creatoare de conținut de pe Instagram, care și-a povestit călătoria ei în lupta cu anorexia pe rețelele sociale, a murit la vârsta de 24 de ani.

Josi Maria a decedat după ce a rămas fără mâncare timp de două zile, înainte de o vacanță în Gran Canaria. Creatoarea de conținut online provenea din Kiel, Germania. Ea a fost lăudată pentru că a discutat deschis despre tulburarea ei de alimentație și a postat pe rețelele de socializare imagini din viața ei de zi cu zi.

Vedeta le-a dezvăluit recent celor 135.000 de urmăritori de pe Instagram că pleacă într-o călătorie în Gran Canaria, dar mama ei a anunțat ulterior că a murit, la scurt timp după zbor. Se spune că Josi a murit de insuficiență cardiacă din cauza problemelor circulatorii, ca urmare a tulburării sale alimentare.

Cu doar câteva zile înainte de moartea ei, ea le-a spus fanilor de pe Instagram că nu vrea să fie cineva care moare de anorexie. Se crede că tânăra de 24 de ani a călătorit cu prietena Vanja Rasova pe care a cunoscut-o pe internet. 

Josi nu a mâncat două zile

Vanja, în vârstă de 28 de ani, a declarat pentru ziarul german Bild că Josi a băut două cafele înainte de zbor, dar „nu a mâncat de două zile”.

Advertisement

„Josi a întrebat dacă aș putea să-i dau o scurtă îmbrățișare și să stau cu ea pentru o clipă. Am făcut asta în speranța că va mânca ceva. Am adormit la scurt timp după ea. Când m-am trezit la scurt timp după miezul nopții, am observat că nu mai respira. Am încercat să o trezesc. Când nu a funcționat, am mers la recepție pentru a primi ajutor”, a spus Vanja, prietena lui Josi.

Mama lui Josi a anunțat apoi pe rețelele de socializare: „Cu o zi înainte să te țineam drag pe Josi în brațe, am mers la cumpărături și aștepți cu nerăbdare Crăciunul și vacanța ta. În noaptea următoare ai adormit liniștită în brațele iubitei tale pe Gran Canaria. Inima ta mică a încetat să mai bată. Ai fost un înger pe pământ. A trebuit să privim neputincioși cum ai pierdut această bătălie”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *