ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Apare mai rar la TV, dar are o afacere de foarte mulți bani. Andreea Bănică a dat lovitura, pe litoral

Andreea Bănică a renunțat doar pentru o perioadă la aparițiile dese la televizor, speră fanii, și a dat lovitura în afaceri.

Avatar

Publicat

pe

Andreea Bănică a renunțat doar pentru o perioadă la aparițiile dese la televizor, speră fanii, și a dat lovitura în afaceri. Ce a pus la cale cântăreața și din ce visează că-și va face banii?


Andreea Bănică, afacere pe litoral! Cântăreața a dat lovitura


Andreea Bănică a renunțat pentru scurt timp la aparițiile atăt de dese pe micile ecrane. Încă onorează contractele pentru diverse evenimente, dar își pune energia într-un nou proiect. Solista, în vârstă de 41 de ani, este mai precaută și se interesează mai mult decât în trecut de sursele de venit pe care le are. Aceasta s-a despărțit cu greu de vila din Eforie Sud pe care a deținut-o și a vândut-o cu peste 200.000 de euro, conform click.ro.


Mai mult decât atât, a decis să investească toți banii într-un hotel care se construiește la malul mării. Inaugurarea va avea loc la vară, cel mai probabil. Andreea Bănică s-a născut în Constanța, deci știe care sunt plăcerile și dorințele celor care vin să se bucure de valurile mării. Casa avea o suprafață de 410 mp și o curte de 300 de mp, șase camere, cinci băi, o bucătărie uriașă, două terase, un balcan și un garaj cu trei locuri.


Andreea Bănică a dat lovitura! Ce afacere pune cap la cap?


„Momentan se lucrează. Era visul ei”


„Momentan se lucrează la hotel şi are 80 de camere. Visul Andreei, pe care îl ştiu cunoscuţii ei, era să îşi ridice un hotel pe faleză, în Eforie. Să fie un loc al ei unde să vină oamenii şi să se simtă bine. Pentru acest vis solista şi-a investit banii pe care i-a avut şi pentru care şi-a vândut casa natală. Acum merge doar la sora ei sau la cunoscuţii de acolo, însă când se va termina hotelul va avea unde să tragă şi să se simtă ca acasă”
Surse apropiate vedetei

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *