ZiarulRing

01-mart.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Anunțul făcut de Inna despre sarcină. Fanii sunt deja în extaz

Inna a făcut un anunț despre sarcină, iar fanii ei sunt deja puși pe jar.

Avatar

Publicat

pe

Inna a făcut un anunț despre sarcină, iar fanii ei sunt deja puși pe jar. Ce a declarat cunoscuta cântăreață despre cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei și despre planurile de viitor?


Inna, anunț despre sarcină. Ce a spus cântăreața?


Inna are 33 de ani și se poate mândri cu o caieră impresionantă care s-a extins inclusiv peste hotare. Doar câțiva sunt artiștii de la noi care au avut colaborări cu staruri din alte țări sau cărora piesele le-au ajuns în atenția străinilor. Deși se bucură de o notorietate imensă, a preferat mereu să fie mai retrasă în ceea ce privește viața intimă, așa că la fiecare apariție publică alegea să discute strict despre planul profesional. De asemenea, la fel de strictă a fost de-a lungul timpului și cu aparițiile în preajma altor bărbați. Inna apare pe noua copertă a revistei Unica, motiv pentru care a și stat la povești cu cei care a lucrat de curând.


Cunoscuta solistă a susținut că mereu și-a ascultat inima și instinctul, iar pentru iubire nu a pus vreodată limite pentru că iubește să trăiască la intensitate maximă. De asemenea, aceasta a mărturisit că abia așteaptă să fie mamă, simțind probabil că este timpul să facă pasul cel mare și să-și întemeieze o familie. Deși de puține ori, Inna a mai dezvăluit că adoră viața de familie și că-și dorește lucruri normale pe care orice om le-ar vrea. „Abia aștept să fiu mamă! Mi-am ascultat întotdeauna inima, instinctul și pentru iubire, nu am pus niciodată limite, tocmai pentru că îmi place să trăiesc iubirea la intensitate maximă”, a spus artista, pentru unica.ro.

Inna, anunț despre sarcină. Ce declarații a făcut cântăreața despre planurile de viitor?


„Nu mă văd mireasă, ce s-a întâmplat azi aici a fost mai mult. Am o familie deja, eu locuiesc cu părinţii mei, încă, dacă vă vine să credeţi. Îmi doresc şi copii, îmi doresc ce îşi doreşte orice om. Nu pierd nopţile, singurele nopţi când dorm târziu sunt când am concert. Clubul este ce fac eu şi nu ar mai fi o distracţie pentru mine. Mie îmi place opusul clubului, parcul, să nu fac nimic, să nu cânte muzica. Nu pierd nopţi şi asta mă ajută să îmi duc proiectele la bun sfârşit”
Inna

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *