ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Andreea Bănică are probleme mari cu fiul ei. Ce refuză Noah să facă

Andreea Bănică are probleme mari cu fiul ei. Ce refuză Noah să facă și cum a reușit frumoasa artistă să-l păcălească.

Avatar

Publicat

pe

E greu să fii părinte, în special atunci când cel mic se pregătește pentru o etapă importantă din viața sa. Andreea Bănică are probleme mari cu fiul ei. Ce refuză Noah să facă și cum a reușit frumoasa artistă să-l păcălească.


Andreea Bănică are probleme mari cu fiul ei


Andreea Bănică are tot ce-și poate dori. Frumoasa blondină are o voce de invidiat, o carieră de mai bine de două decenii în spate, milioane de fani în toate colțurile României și o familie fericită și perfectă, alături de soțul ei Lucian și cei doi copii Sofia și Noah. Andreea este o mămică model care se ocupă foarte mult de educația copiilor săi. Se consideră prietena cu cei doi și face tot posibilul pentru a le face pe plac celor două odoruri. Recent, însă, Andreea Bănică a avut o mică problemă cu fiul ei, Noah.


Se pare că micuțul nu vrea să meargă la grădiniță, iar artista este nevoită să recurgă la mici trucuri pentru a-l convinge pe Noah. Blondina a recunoscut că îl păcălește de fiecare dată pentru că fiul ei nu vrea să se desprindă de casă. Cu toate acestea, se pare că strategia cântăreței are succes, lucru pe care l-a împărtășit cu admiratorii ei de pe Instagram.

„Noah a început grădinița de luni. (…) Mi-a fost destul de greu să-l conving. Spune că nu vrea să meargă la grădiniță că nu e tare. Eu i-am spus, de fapt l-am păcălit că megem la un loc de joacă, pentru că celelalte locuri de joacă sunt închise și acesta este singurul deschis. Astăzi mi-a luat 50 de minute să-l pot convinge, cu ceva lăcrimuțe, însă știu că fac asta pentru el”, a spus Andreea Bănică pe contul ei oficial de Instagram.


A încercat să-l convingă pe fiul ei timp de 50 de minute


Andreea Bănică a mărturisit că a fost pe punctul de a ceda, fiind sensibilă la plânsetul fiului său Noah. Dar artista a fost puternică și a reușit, după 50 de minute, să-și convingă băiețelul că trebuie să meargă la grădiniță pentru binele lui și pentru că ea ține foarte mult la educația celui mic.

„L-aș fi ținut acasă ce-i drept, însă mă gândesc la viitorul lui, la faptul că va începe școala și trebuie să se integreze între copii, să socializeze, să se joace (…). Nu este ușor. Cred că pentru orce părinte care își duce copilul la grădiniță sau la școală primele zile sunt foarte grele”, a mai declarat Andreea Bănică pentru fanii săi.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *