ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Drama care i-a marcat viața celebrei Andreea Bănică. Vedeta a vorbit despre cea mai traumatizantă experiență a sa: ”Știam că vine, îl auzeam”

Avatar

Publicat

pe

Andreea Bănică este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Este adorată de mulți români, iar paginile sale de socializare sunt urmărite cu mare interes. Deși în toate imaginile apare cu zâmbetul pe buze, puțini știu că Andreea Bănică a trecut prin momente dificile în copilărie, din cauza tatălui său. Declarațiile sfâșietoare ale vedetei!

Drama care i-a marcat viața celebrei Andreea Bănică

Andreea Bănică are o carieră impresionantă în muzică și o familie minunată. De mai bine de 15 ani, ea formează un cuplu cu Lucian Mitrea, bărbatul alături de care are doi copii. Solista este dedicată familiei și și-a dorit întotdeauna să aibă un mariaj trainic și fericit. Dincolo de aceste lucruri, solista a dezvăluit că a avut parte de o copilărie traumatizantă, din cauza tatălui său.

În cadrul unui podcast, vedeta și- deschis sufletul și a mărturisit că nu a putut uita nici acum teroarea prin care a trecut când era doar un copil. Tatăl ei avea probleme mari cu băutura și și-a pierdut viața subit. Mai mult de atât, mama ei a decedat după părintele său, răpusă de cancer la esofag.

Traumele din copilărie au marcat-o teribil pe Andreea Bănică. Invitată la podcastul Ilincăi Vandici, cântăreața a detaliat că tatăl său se comporta urât atât cu ea, cât și cu sora sa.

Tatăl ei obișnuia să consume alcool des

„El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție.

Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă”, a povestit Andreea Bănică în podcastul Ilincăi Vandici.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *