ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Becali, în plin război cu fosta iubită. Ce vrea să îi facă Aida Giurumescu

Impresarul Giovani Becali se lăuda că face bani cu nemiluita și că reușea să-și întrețină familia cu 20.000 de euro,

Avatar

Publicat

pe

Dacă în urmă cu câțiva ani, impresarul Giovani Becali se lăuda că face bani cu nemiluita și că reușea să-și întrețină familia cu 20.000 de euro, dar și amantele, acum se pare că nu mai e chiar pe roze situația.


În plin război cu fosta iubită


După o perioadă în care nu s-a mai auzit nimic de vărul lui Gigi Becali, mai nou află că Giovani Becali a început un nou război în instanța de judecată cu fosta iubită Aida Giurumescu. Aceeași iubită care, prin 2017, în instanță reușea să împartă averea pe care fostul impresar o avea la momentul respectiv.


Becali, în plin război cu fosta iubită. Ce vrea să îi facă Aida Giurumescu


Demersul a fost făcut pentru a recupera banii care trebuiau plătiți în contul pensiei alimentare pe care acesta o datora copilului Aidei, copil pe care Giovani nu îl recunoscuse. Decizia impresarului de a trece la atac în instanța judecătorească a venit după ce acesta fusese executat silit în două dosare, pentru că nu ar fi plătit pensia alimentară datorată copilului pe care nu l-a recunoscut.


Ce vrea să îi facă Aida Giurumescu


Conform unei decizii judecătorești, din 2017, Giovani Becali era obligat să-i plătească fostei iubite, aproximativ 30.000 de lei, drept cheltuieli de judecată, decizia Tribunalului fiind defintivă. Surse apropiate impresarului spun că acesta ar fi înaintat o cerere pe lângă Judecătoria Sector 4 pentru a anula decizia din 2017 de executare silita, dar aceasta ar fi fost respinsă de magistrați.


”Respinge cererea de suspendare provizorie, ca neîntemeiată. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4 din București.


Becali, în plin război cu fosta iubită. Ce vrea să îi facă Aida Giurumescu


Cu alte cuvinte Giovani Becali va trebui, în cele din urmă, să plătească Aidei și fiului acesteia, suma datorată în cuantumul pensiei alimentare, decizie dată prima dată în Austria, țară în care fosta iubită a impresarului s-a stabilit și şi unde s-a judecat procesul de paternitate intentat lui Becali la vremea respectivă.

Advertisement