ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bebelușul premierului Boris Johnson a făcut un desen pentru o bătrână bolnavă. Iată-l!

Micuțul Wilfred Johnson are doar opt luni, dar știe deja să deseneze și chiar arată că-i place să facă asta

Avatar

Publicat

pe

Micuțul Wilfred Johnson are doar opt luni, dar știe deja să deseneze și chiar arată că-i place să facă asta. Britanicii l-au văzut la lucru și au fost încântați de gestul părinților lui.


Fiul prim-ministrului e un bebeluș drăgălaș, cu părul blond și creț. În fotografia publicată de Daily Mail micuțul apare cu degetele acoperite cu vopsea maro, căci așa a pictat urechile renului, după ce umpluse pagina cu stropi de culoare, evident tot folosindu-se de mânuțe.
Îmbrăcat într-o pereche de pantalonași roșii cu reni albi și un cardigan confortabil gri, împodobit cu poze ale soldaților Queen’s Guard, el termină de colorat coarnele pe o imagine a unui ren.

Câteva zile mai târziu, părinții au trimis pictura lui Wilfred la un cămin de bătrâni din North Yorkshire, pentru a-i face o bucurie unei femei de 89 de ani, Betty Boyes, bolnavă de Parkinson. Era un răspuns la darul primit de la ea.


Bătrâna fost încântată când și-a primit cadoul de Crăciun, scriu ziariștii englezi, și a spus că va înrăma pictura realizată manual de fiul premierului Boris Johnson și o va prețui.

Cu umor, Betty, care lucrase într-o fabrică de cămăși, a spus: „Pot să spun că coarnele sunt mâinile lui Wilfred. Crezi că Boris a făcut fața renului?”.


La rândul ei, bătrâna făcuse un tablou în cadrul unei acțiuni caritabile, tablou ce ajunsese pe masa premierului britanic. Ea a desenat o mână albastră cu numerele de la unu la zece lipite pe ea. „Mi s-a spus că amprenta mea de mână va merge la un VIP, dar nu știam la cine până când a sosit cadoul meu. Sper că micuțului Wilfred i-au plăcut formele și culorile strălucitoare de pe amprenta mea”, a spus Betty Boyes.

Advertisement


Ea a adăugat: „Am așteptat toată viața să fiu celebră și, la aproape 90 de ani, am reușit în sfârșit!”.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *